Creveti cu sos de smantana

Postat de silvi0ara in Fructe de mare
10 Mar 2010 | 11471 vizualizari
Creveti cu sos de smantana

Ingrediente

  • 500g creveti congelati  
  • 3 catei usturoi  
  • 1 fir de usturoi verde  
  • 2 linguri smantana  
  • 100ml smantana de gatit  
  • 2-3 cuburi branza topita  
  • sare si piper dupa gust  
  • 1 lingurita unt

Mod de preparare

Usturoiul tocat marunt se caleste in lingurita de unt impreuna cu branza topita,se sezoneaza cu sare si piper,apoi se adauga cele 2 feluri de smatana.Se lasa pe foc mic pana ce s-au topit cuburile de branza.Separat se inabusa crevetii asa congelati intr-o lingurita de unt timp de 5 minute,apoi se adauga in sosul de smantana.Se servesc fierbinti alaturi de paine prajita.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tagliatelle in sos cremos de smantana cu bacon si creveti

Postat de Satisfyyourcravings

Tagliatelle in sos cremos de smantana cu bacon si creveti

Baconul se toaca, rosia se taie bucati, iar ceapa, usturoiul si patrunjelul se toaca marunt.  Se prajeste baconul in putin ulei de masline pana devine crocant.  Intre timp, se...

Citeste continuarea

Tagliolini cu creveti,rosii si sos alb

Postat de gurita_ta2005

Tagliolini cu creveti,rosii si sos alb

Pastele se pun in apa clocotita cu sare la fiert,se lasa timpul scris pe punga. Ceapa se taie solzisori si se pune la calit cu unt si crevetii congelati. Rosiile se taie in patru, iar...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.04.2010, 23:06
PASTE FERICIT!
la 19.05.2010, 11:20
bravo! cred ca sunt foarte gustosi! o sa incerc si eu!!! Oare nu pot folosi parmezan in loc de branza topita?! ei, prima o sa o incerc asa ca la carte... apoi mai brodam pe margine...
la 19.05.2010, 17:43
Sigur Em,poti folosii ce iti plece tie.

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking