Creveti cu vegetale si carnati la slow cooker Crock Pot

Postat de panacris in Slow Cooker
31 Oct 2020 | 1793 vizualizari
Creveti cu vegetale si carnati la slow cooker Crock Pot

Un fel principal, numai bun pentru cină! 😉 pe care doar eu și TataZmeu îl savurăm ;) deocamdată :D Zmeișorii încă sunt reticienți, deși am pus și cârnați afumați în preparat! ;) :))) 

Ingrediente

  • Ceapă roșie 1 bucată,
  • Praz verde cca. 200 g,
  • Ardei kapia 1 bucată,
  • Creveți cca. 300 g,
  • Cârnați de porc uscați,
  • Usturoi 2 căței,
  • Roșii cubulețe cca. 500 g,
  • Sare de mare 1 lingură,
  • Piper proaspăt măcinat 1 linguriță,
  • Oregano uscat 1 linguriță.

Mod de preparare

Vegetalele curățate și mărunțite se pun la gătit în vasul de ceramică al aparatului de gătit slow cooker Crock Pot, cca. 30 minute pe modul HIGH.

Apoi se asezonează de sare, piper, oregano, usturoi, se adaugă cârnații tăîați mărunt, roșiile și creveții, lăsându-se la gătit cca. 60 de minute pe modul HIGH.

Se servește fierbinte ca atare sau cu garnitură de orez/cuș-cuș!

 

Spor și poftă bună! 😉

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti cu vegetale si carnati la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Tocanita de pipote la slow cooker Crock Pot

Postat de mirela0911

Tocanita de pipote la slow cooker Crock Pot

Se curata pipotele si inimile si se spala bine. Apoi se oparesc pentru 3 minute in apa clocotita. Se curata ceapa si se taie marunt. Se pune uleiul in vasul aparatului slow cooker Crock Pot ,...

Citeste continuarea

Facaluita lu’ Godina la slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital

Postat de simona72

Facaluita lu’ Godina la slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital

Bucata de piept de porc trebuie sa fie cu soric si cu straturi de carne si grasime. Cu un cutit radem soricul pentru a indeparta eventualele reziduri dupa parlirea porcului. Spalam bine carnea si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.10.2020, 22:42
la 01.11.2020, 00:02
hmmmm vreauu
la 01.11.2020, 09:01
la 01.11.2020, 09:39
la 01.11.2020, 10:00

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking