Ingrediente
- Pentru aluat:
- 2 oua
- 100 ml apa minerala rece
- sare,piper
- faina de grau dur
- 400-500 gr creveti marisori.
Mod de preparare
Curatam crevetii indepartand capul si crusta in care sunt imbracat i(lasati doar codita daca vreti) ,apoi cu un cutit facem o mica incizie in partea superioara si inlaturam intestinul,dupa care ii spalam si ii lasam la scurs.
Intre timp pregatim aluatul:
-batem ouale cu sare si piper,apoi adaugam apa minerala si faina pana obtinem un aluat putin mai gros decat cel de clatite,pe care il bagam in frigider pana la momentul folosirii.
Luam crevetii si ii trecem prin aluat,apoi ii prajim in ulei incins pana se rumenesc usor pe ambele parti,apoi ii scoatem pe hartie absorbanta.
Ii servim cu sosul preferat.(eu i-am servit cu sos roz)
Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (10)
|