Creveti pane cu mazare pe pat de mamaliguta

Postat de lia in Fructe de mare
11 Ian 2011 | 5199 vizualizari
Creveti pane cu mazare pe pat de mamaliguta

Din ciclul : Nimic nu se arunca...totul se transforma ! Aseara, am pregatit la cina, mamaliguta cu branza, mi-a ramas putina si am pus-o in trei forme de minitarte. De la pranz, mi-a ramas mancare de mazare. Azi le-am folosit in combinatie cu peste si a iesit ceva foarte, foarte bun !

Ingrediente

  • 12 bucati creveti pane congelati
  • 8 linguri mancare de mazare
  • 3 minitarte de mamaliguta
  • 1 lamaie
  • 2 rosii mici
  •  frunze de patrunjel

Mod de preparare

Crevetii ii prajim in ulei de palmier, la 180˚ timp de 3’ dupa care ii scosatem pe prosop absorbant.

Luam  farfuria, rasturnam mamaliguta din forma, punem peste ea cate 2 linguri de mazare, asezam 4 bucati de creveti , taiem feliute de lamiesi le asezam peste crevete. Pentru décor, adaugam cate jumatate de rosioara si frunze de patrunjel.

Dam farfuria 3’ la incalzit in cuptorul cu microunde inainte de servire.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti pane cu mazare pe pat de mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Creveti cu paste

Postat de oanapl

Creveti cu paste

Usturoiul curățat se feliază și se călește în untul topit. Se adaugă creveții spălați și ardeiul gras tăiat felii și se lasă câteva minute să se călească apoi se...

Citeste continuarea

Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari

Postat de panacris

Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari

Ceapa și usturoiul curățate și tocate mărunt se călesc în uleiul de măsline, pănâ devin translucide, apoi se adaugă inimile de anghinare, tijele de sparanghel,roșiile și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.01.2011, 11:36
la favorite... bunăciune
la 11.01.2011, 11:57
Foarte fain! Prezentare de 5 stele.
la 11.01.2011, 12:00
gata , m-am hotarat , tre sa incerc sa mananc si creveti , prea-s apetisanti
la 11.01.2011, 12:16
Ce bine arata,vin la masa
la 11.01.2011, 12:17
ionix
criss multumesc

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking