Crizanteme din ananas

Postat de janet in Prajituri
22 Mar 2010 | 4777 vizualizari
Crizanteme din ananas

Ingrediente

  • -un compot de ananas rondele
  • -visine din visinata
  • -aluat ramas de la alt preparat

Mod de preparare

Este un desert super usor de facut!Avem nevoie doar de un compot de ananas si niste aluat ,poate fi ramas de la alt preparat,ca in cazul meu.Am pus la scurs ananasul si am intins o foaie mai subtire din aluat.L-am taiat fisii late cam cit degetul mic .Daca ananasul nu s-a scurs bine il tamponam cu servetele absorbante si apoi imbracam fiecare rondea cu fisiile de aluat ,lasind spatii intre ele.
Le asezam intr-o tava unsa cu putin unt,ungem cu ou batut aluatul iar in mijlocul fiecarei rondea eu am pus cite o visina din visinata.Le-am pus la cuptorul incins pina s-au rumenit frumos.Sint deliceoase si de efect!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crizanteme din ananas" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Crumble cu capsuni

Postat de merisor67

Crumble cu capsuni

Cernem faina intr-un vas, apoi o amestecam cu zaharul si pesmetul. Scoatem untul de la frigider, il taiem in cuburi si il adaugam peste ingredientele din vas. Framantam ingredientele cu...

Citeste continuarea

Pasca cu smantana

Postat de rocsi_1612

Pasca cu smantana

Cu o seara inainte pregatim smantana. Intr-un bol turnam cam 1/2 kg faina de porumb. Intr-un prosop curat de bucatarie punem smantana, o strangem ca o bocceluta si o lasam peste noapte sa se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.03.2010, 21:18
Janet, bine ai venit printre bucatarasi .
la 22.03.2010, 21:35
foarte frumoase, Janet!! fii binevenita!
la 22.03.2010, 21:57
ce interesante!
la 22.03.2010, 23:53
Bine ai venit! sunt f. frumoase crizantemele!
la 23.03.2010, 14:44
Multumesc,fetelor! ma bucur ca va place! Multumesc si de primire,sinteti niste dragute!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking