Ingrediente
- 1 pachet aluat frantuzesc
- 2 cutii brinza dulce cu ananas si nuci (300gr./cutie )
- 1 lingura de zahar
- 1 ou
- 2 linguri lapte
- 4 linguri gris .
Mod de preparare
Prima data lasam aluatul sa se dezghete la temperatura camerei .
Apoi se taie dreptunghiuri.
Crestam cu ajutorul unui cutit fiecare dreptunghi in parte ,brinzica o amestecam cu grisul fiindca este putin fluida, apoi punem pe fiecare dreptunghi cite o lingura si-l rulam .
Asezam intr-o tava tapetata cu hirtie de copt .
Spargem oul intr-un castronel si-l batem impreuna cu lingura de zahar si laptele,apoi cu o pensula de silicon ungem rulourile obtinute si introducem tava in cuptorul in prealabil incins la 180 grade.
Lasam pina se rumeneste bine apoi le scoatem lasam putin sa se raceasca si gata,pot fi servite.
Pofta buna ! Foarte usor de realizat si gustos..
Daca ti-a placut reteta noastra "Buseuri din foietaj cu branza dulce, ananas si nuca" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (28)
|