Buseuri din foietaj cu branza dulce, ananas si nuca

Postat de babi5 in Prajituri
26 Ian 2014 | 11697 vizualizari
Buseuri din foietaj cu branza dulce, ananas si nuca

Este un desert nu foarte sofisticat si usor de realizat ..Am folosit la prepararea lui materie prima semipreparata Rapid si gustos.

Ingrediente

  • 1 pachet aluat frantuzesc
  • 2 cutii brinza dulce cu ananas si nuci (300gr./cutie )
  • 1 lingura de zahar
  • 1 ou
  • 2 linguri lapte
  • 4 linguri gris .

Mod de preparare

Prima data lasam aluatul sa se dezghete la temperatura camerei .

Apoi se taie dreptunghiuri.

Crestam cu ajutorul unui cutit fiecare dreptunghi in parte ,brinzica o amestecam cu grisul fiindca este putin fluida, apoi punem pe fiecare dreptunghi cite o lingura si-l rulam .

Asezam intr-o tava tapetata cu hirtie de copt .

Spargem oul intr-un castronel si-l batem impreuna cu lingura de zahar si laptele,apoi cu o  pensula de silicon ungem rulourile obtinute si  introducem tava in cuptorul in prealabil incins la 180 grade.

Lasam pina se rumeneste bine apoi le scoatem lasam putin sa se raceasca si gata,pot fi servite.

Pofta buna ! Foarte usor de realizat si gustos..

Daca ti-a placut reteta noastra "Buseuri din foietaj cu branza dulce, ananas si nuca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert Prajitura "Regina Maria"

Postat de Pungasa_Rogue

Desert Prajitura "Regina Maria"

Blat pandispan: Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, dupa care se mixeaza cu zaharul pana cand devin ca o bezea. Se adauga galbenusurile,...

Citeste continuarea

Desert prajitura Alba ca Zapada

Postat de Oana

Desert prajitura Alba ca Zapada

Incepe mai intai cu crema , sa aiba timp sa se raceasca. Pune laptele la fiert si amesteca intr-un castron faina cu jumatate din cantitatea de zahar. Cand laptele incepe sa fiarba, toarna...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.01.2014, 15:46
si mie imi place branzica asta, dar nu stiam ca are si ananas. oricum, bune pateurile
la 26.01.2014, 15:50
Da este si cu ananas laura _n probabil s-a scos pe piata mai recent mie fata mi le-a trimis .. la Timisoara Lidalul este linga noi
la 26.01.2014, 15:59
Bune,bune!
la 26.01.2014, 16:09
da, au un sortiment bogat de branzica, tare buna!
la 26.01.2014, 16:12
Multumesc Bunica

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking