Buseuri cu crema de ciuperci

Postat de Bunica in Aperitive / Garnituri
5 Dec 2012 | 10183 vizualizari
Buseuri cu crema de ciuperci

O gustare delicioasa! Nu va suparati ca nu am fotografii pe etape,dar nu ma gandeam ca ies asa de bune si o sa le postez.

Ingrediente

  • un pachet de foitaj de post
  • 300 g, ciuperci
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de gris
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spalam ciupercile si le punem pe un servetel absorbant le scurs.

Ceapa se curata,se spala si se marunteste in blender.

Intr-o tigaie punem uleiul si ceapa.

Ciupercile taiate in 4 se pun in blender si se maruntesc bine.

Cand ceapa este sticloasa ,adaugam ciupercile.

Dupa cateva minute(5-7)se adauga ciupercile si se calesc.

Se sareaza,pipereaza si se aduga grisul.

Crema este gata cand grisul a absorbit toata zeama lasata de ciuperci.

Totul devin ca o crema.

Luam tigaia de pe foc,si cand s-a racit se adauga mararul tocat marunt.

Aluatul decongelat se aseaza pe blatul de lucru si se mai intinde putin cu sucitorul.

Foitajul se taie in patrate .

Pe fiecare patrat se pune cate o lingurita de crema de ciuperci si se formeaza un dreptunghi.

Buseurile se pun in tava de copt tapetata cu hartie si se dau la cuptor care a fost incins in prealabil.

Sunt gata cand sunt frumos rumenite.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Buseuri cu crema de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placinta cu carne si ghebe

Postat de rocsi_1612

Placinta cu carne si ghebe

Aluatul: Drojdia o frecam cu zaharul, iar apa o punem pe foc sa devina calduta. Intr-un bol punem faina, un praf de sare, drojdia si incepem sa framantam. Turnam apa treptat, iar cand...

Citeste continuarea

Aperitiv clatite cu ciupercute si maioneza

Postat de RODIMUR

Aperitiv clatite cu ciupercute si maioneza

Ciupercuțele se scot din cutii și se pun într-un vas cu apă rece, timp de 15 minute, după care se clătesc în mai multe ape și se scurg de apă. Se face o compoziție subțire...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.12.2012, 22:26
vai,cat de bine arata
la 05.12.2012, 22:28
tare bune
la 05.12.2012, 22:34
buni
la 05.12.2012, 22:34
ia sa ne dai sa gustam sa vedem cat sunt de bune
la 05.12.2012, 22:42
Sunt de acord cu Dia, trebuie gustate!

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking