Aperitiv din foietaj cu ciuperci şi brânză

Postat de simonacallas in Aperitive / Garnituri
6 Apr 2014 | 8397 vizualizari
Aperitiv din foietaj cu ciuperci şi brânză

O gustare simplă şi savuroasă

Ingrediente

  • 400 g foietaj
  • 1 lingură unt
  • 300 g ciuperci din conservă, tocate mărunt
  • 1 ceapă galbenă
  • 1 ou pentru compoziţie
  • 1 ou pentru uns aluatul
  • 1/2 cană pătrunjel proaspăt tocat
  • 1 cană telemea (eu am pus de vacă, dar merge orice telemea)
  • 1 cană caşcaval ras
  • 1 linguriţă rasă oregano
  • 1 linguriţă rasă busuioc
  • sare, piper după gust

Mod de preparare

Ceapa tocată mărunt am călit-o într-o lingură de unt, apoi am adăugat ciupercile şi m menţinut totul la foc mic, până când a scăzut zeama pe care o lasă ciupercile. Am adăugat oregano, busuioc, sare, piper, am luat tigaia de pe foc şi, după ce s-a răcorit, am amestecat cu 1 ou, telemeaua de vacă rasă şi pătrunjelul tocat.

Foietajul l-am decupat în cercuri de 6 cm diametru, pe care le-am uns cu ou bătut şi în mijlocul lor am pus o linguriţă din compoziţie. Deasupra am presărat caşcaval dat pe răzătoarea fină, le-am aşezat în tavă şi le-am dat la cuptor, la foc mediu, pentru aproximativ 20 minute (până când s-au rumenit frumos).

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv din foietaj cu ciuperci şi brânză" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Briose si tarta aperitiv

Postat de kamy

Briose si tarta aperitiv

Aluatul il lasam la dezghetat la temp.camerei. Taiem cubulete mezelurile,branza,cascavalul,legumele,maslinele rondele. Ceapa o punem la calit cateva minute dupa care adaugam ciupercile...

Citeste continuarea

Aperitiv melci din foietaj cu cascaval si legume

Postat de mena29

Aperitiv melci din foietaj cu cascaval si legume

Lasa aluatul foietaj sa se decongeleze. Spala ardeiul si taie-l cubulete. Spala si taie ceapa verde. Lasa ciupercile din conserva sa se scurga de apa, dupa care taie-le marunt. Pe o o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.04.2014, 16:45
Cat de bine arata! LIKE!!
la 06.04.2014, 17:04
Ce mult imi plac !!!
la 06.04.2014, 17:04
foarte bune
la 06.04.2014, 17:07
Ce aperitiv bun ne-ai adus!
la 06.04.2014, 17:42
Iti dai pe spate invitatii!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking