Buseuri cu crema de ciuperci

Postat de Bunica in Aperitive / Garnituri
5 Dec 2012 | 10214 vizualizari
Buseuri cu crema de ciuperci

O gustare delicioasa! Nu va suparati ca nu am fotografii pe etape,dar nu ma gandeam ca ies asa de bune si o sa le postez.

Ingrediente

  • un pachet de foitaj de post
  • 300 g, ciuperci
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de gris
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spalam ciupercile si le punem pe un servetel absorbant le scurs.

Ceapa se curata,se spala si se marunteste in blender.

Intr-o tigaie punem uleiul si ceapa.

Ciupercile taiate in 4 se pun in blender si se maruntesc bine.

Cand ceapa este sticloasa ,adaugam ciupercile.

Dupa cateva minute(5-7)se adauga ciupercile si se calesc.

Se sareaza,pipereaza si se aduga grisul.

Crema este gata cand grisul a absorbit toata zeama lasata de ciuperci.

Totul devin ca o crema.

Luam tigaia de pe foc,si cand s-a racit se adauga mararul tocat marunt.

Aluatul decongelat se aseaza pe blatul de lucru si se mai intinde putin cu sucitorul.

Foitajul se taie in patrate .

Pe fiecare patrat se pune cate o lingurita de crema de ciuperci si se formeaza un dreptunghi.

Buseurile se pun in tava de copt tapetata cu hartie si se dau la cuptor care a fost incins in prealabil.

Sunt gata cand sunt frumos rumenite.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Buseuri cu crema de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rulada aperitiv cu crema de branza

Postat de GeorgianaGrigorescu

Rulada aperitiv cu crema de branza

Pentru inceput facem crema de branza. Am avut branza de vaca proaspata,mai moale pe care am mixat-o putin cu untul moale si apoi am adaugat smantana mixand in continuare pana am obtinut o crema...

Citeste continuarea

Aperitiv Guacamole

Postat de Bucataras

Aperitiv Guacamole

Taie avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Roteste apoi una din parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi in sambure infige mijlocul lamei cutitului si vei observa ca se scoate foarte usor. Ia...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.12.2012, 22:26
vai,cat de bine arata
la 05.12.2012, 22:28
tare bune
la 05.12.2012, 22:34
buni
la 05.12.2012, 22:34
ia sa ne dai sa gustam sa vedem cat sunt de bune
la 05.12.2012, 22:42
Sunt de acord cu Dia, trebuie gustate!

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking