Buseuri din foietaj cu branza dulce, ananas si nuca

Postat de babi5 in Prajituri
26 Ian 2014 | 11712 vizualizari
Buseuri din foietaj cu branza dulce, ananas si nuca

Este un desert nu foarte sofisticat si usor de realizat ..Am folosit la prepararea lui materie prima semipreparata Rapid si gustos.

Ingrediente

  • 1 pachet aluat frantuzesc
  • 2 cutii brinza dulce cu ananas si nuci (300gr./cutie )
  • 1 lingura de zahar
  • 1 ou
  • 2 linguri lapte
  • 4 linguri gris .

Mod de preparare

Prima data lasam aluatul sa se dezghete la temperatura camerei .

Apoi se taie dreptunghiuri.

Crestam cu ajutorul unui cutit fiecare dreptunghi in parte ,brinzica o amestecam cu grisul fiindca este putin fluida, apoi punem pe fiecare dreptunghi cite o lingura si-l rulam .

Asezam intr-o tava tapetata cu hirtie de copt .

Spargem oul intr-un castronel si-l batem impreuna cu lingura de zahar si laptele,apoi cu o  pensula de silicon ungem rulourile obtinute si  introducem tava in cuptorul in prealabil incins la 180 grade.

Lasam pina se rumeneste bine apoi le scoatem lasam putin sa se raceasca si gata,pot fi servite.

Pofta buna ! Foarte usor de realizat si gustos..

Daca ti-a placut reteta noastra "Buseuri din foietaj cu branza dulce, ananas si nuca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Cozonac cu stafide, cacao si scortisoara

Postat de Oana

Cozonac cu stafide, cacao si scortisoara

incalziti laptele intr-o craticioara si adaugati untul, lasand pe foc pana se topeste, dar sa nu fiarba puneti drojdia sfaramata intr-un castron si adaugati...

Citeste continuarea

Desert prajitura Boema

Postat de Oana

Desert prajitura Boema

Blat : Se mixeaza albusurile cu un praf de sare pana se intaresc, se adauga apoi zaharul putin cate putin si se mixeaza pana se obtine o bezea tare. Se adauga vanilia. Se pun apoi galbenusurile...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.01.2014, 15:46
si mie imi place branzica asta, dar nu stiam ca are si ananas. oricum, bune pateurile
la 26.01.2014, 15:50
Da este si cu ananas laura _n probabil s-a scos pe piata mai recent mie fata mi le-a trimis .. la Timisoara Lidalul este linga noi
la 26.01.2014, 15:59
Bune,bune!
la 26.01.2014, 16:09
da, au un sortiment bogat de branzica, tare buna!
la 26.01.2014, 16:12
Multumesc Bunica

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking