Ingrediente
- 2 cartofi mari
- 1 ou
- 2 lg bune de cascaval ras + 2 lg
- patrunjel si marar verde
- oregano si cimbru uscat
- sare, piper
- ulei pt prajit
- o rosie pt servit
Mod de preparare
Cartofii se curata si se dau pe razatoarea mica, se scug de zeama.
La fel si cascavalul se rade marunt( 2 linguri).
Se pun intrun castron, se adauga si oul si o lg-ita de marar verde, una de patrunjel tocat, un praf de cimbru si unul de oregano,sare si piper dupa gust.
Se amesteca bine bine.
Se incinge ulei intr-o cratita, se ia cate o lingura din compozitie si se pune in cratita, se aplatizeaza bine cu dosul lingurii pt a iesi subtire si crocanta.
Se prajeste bine pe ambele parti si se scoate pe farfurie, imediat se presara cu cascaval cat e fierbinte, astfel cascavalul se va topi.
Se taie felii o rosie si se pune deasupra,pt efect cate o jumatate de felie.
Restul se serveste impreuna cu crocantelele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crocantele de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|