Crochete de cartofi cu mozzarella

Postat de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri
10 Aug 2011 | 13146 vizualizari
Crochete de cartofi cu mozzarella

Crochetele de cartofi cu mozzarella sunt un aperitiv excelent care va incanta orice musafir invitat la masa

Ingrediente

  • 250 g cartofi fierti
  • 250 g mozzarella rasa
  • 2 linguri pesmet
  • 2-3 linguri faina
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • Pentru topping:
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingura faina

Mod de preparare

Dam cartofii si mozzarella prin razatoarea mare, apoi le amestecam cu restul ingredientelor. Daca nimerim cartofi care retin multa apa in timpul fierberii, nu ezitati sa adaugati faina si pesmet, cate o lingura, sau cat este nevoie. Asezonam cu sare si piper dupa gust.

Modelam crochetele de cartofi cu mozzarella, le rostogolim prin pesmetul amestecat cu faina apoi le prajim in ulei incins.

Le rumenim pe ambele parti, le scoatem din tigaie cu o paleta cu gauri si le punem pe un prosop de hartie (se va absorbi surplusul de ulei).

Servim crochetele de cartofi cu mozzarella calde, sau reci, simple, sau pe post de garnitura.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de cartofi cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Crochete din cartofi cu mozzarella

Postat de panacris

Crochete din cartofi cu mozzarella

Cartofii se fierb în coajă în apă rece sărată, neacoperit cca. 25 de minute. Apoi se curăță cât sunt calzi, se rad și se amestecă cu untul și smântâna...

Citeste continuarea

Rulouri din cartofi cu branza

Postat de mirciss25

Rulouri din cartofi cu branza

Fierbeti cartofii in coaja pana sunt patrunsi si moi. Dupa ce se racesc putin ii curatati si ii zdroboti bine ca pentru piure. Intr-un castron mare amestecati cartofii, 2 galbenusuri de ou,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.08.2011, 10:31
cat de frumoase,rumene si perfecte
la 10.08.2011, 10:46
Multumesc Rocsi!
la 10.08.2011, 11:37
ce frumoase sunt
la 10.08.2011, 11:59
perfect de bune
la 10.08.2011, 12:00
delicioaseeeee

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking