Croissant cu branza

Postat de meosiris in Aperitive / Garnituri
14 Ian 2011 | 7933 vizualizari
Croissant cu branza

Ingrediente

  • foietaj
  • 100g branza telemea
  • 1 lingura smantana
  • cascaval ras
  • 1 ou
  • patrunjel
  • marar.

Mod de preparare

Intindem foaia de foietaj si o taiem in mai multe bucati, sub forma de triunghi.

Spalam verdeata si o tocam marunt apoi facem un amestec din telemea, cascaval, smantana, marar si patrunjel iar cu acest amestec ungem fiecare triunghi de foietaj.

Separam galbenusul de albus. Batem un pic albusul apoi cu o pensula ungem marginile fiecarei parti de foietaj astfel incat sa nu se desprinda deloc la copt. Rulam croissantele si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Apasam un pic cu palma pe fiecare ca sa se prinda mai bine, apoi le ungem cu galbenus.

Le coacem la foc moderat pana sunt rumenite frumos. Se pot umple cu ce umplutura doriti (Nutella, gem etc.).

Daca ti-a placut reteta noastra "Croissant cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Croissant cu crema de branza cu verdeturi by Delaco

Postat de AlexTeacher

Croissant cu crema de branza cu verdeturi by Delaco

Taie croissantul pe jumatate, pe lungime si unge-l cu crema de branza;   Taie avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Roteste apoi una...

Citeste continuarea

Croissant cu crema de branza, salami si salata de cruditati

Postat de Oana

Croissant cu crema de branza, salami si salata de cruditati

Mai intai curatati morcovul, telina si marul si le dati pe razatoarea cu ochiuri mici sau si mai rapid, la robot. Le stropiti cu 2 linguri de zeama de lamaie si puneti putina sare. Dupa 5 minute...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.01.2011, 18:55
ce bune sunt...
la 14.01.2011, 20:17
Le-am admirat..si pe..nu stiu..pe facebook sau pe blog nu retin unde le-am vazut azi..sau pe ardei.)
la 14.01.2011, 20:23
la 14.01.2011, 20:24
la 14.01.2011, 20:28
eu pe blog le-am vazut...am scos si eu un pachet de aluat de foetaj ptr un strudel ,dar prea ma tenteaza

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking