Ingrediente
- Croissant 1 bucată,
- Cremă de brânză cca. 50 g,
- Morcov tânăr ½ bucată,
- Salam cu ardei 2 felii subțiri,
- Castravete ½ bucată,
- Măr bot de iepure ½ bucată.
Mod de preparare
Croissantul se taie în două, apoi se unge cu crema de brânză pe ambele felii.
Morcovul și castravetele se curăță, apoi se taie felii cât mai subțiri, eventual cu curățătorul de legume.
Mărul se spală și se taie felii subțiri.
Se așează artistic și după gustul fiecăruia, fâșiile de legume, salamul și feliile de mere.
Se închide sandwich-ul cu jumătatea cealaltă de croissant! Se presează și se lasă la rece cca. 10 minute, pentru a se împreuna gusturile sau cel mai bine până a doua zi, când îl veți savura la mic-ul dejun.
Spor și poftă bună! ;)
Daca ti-a placut reteta noastra "Croissant mic dejun" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|