Ingrediente
- 300 gr piept curcan dezosat fara piele
- 200 gr varza Bruxelles -congelata
- 150 gr baby -carrots -congelati
- 1 lingura cu varf faina secara integrala
- 1 ardei iute rosu
- 2 linguri ulei masline
- boia dulce de ardei
- pudra de usturoi
- ras-al -hanout
- piper negru macinat
- sare
- otet balsamic
Mod de preparare
- Pieptul de curcan se spala si se portioneaza cubulete de marimea dorita .
- Condimentati carnea cu piper , sare , boia, pudra de usturoi si ras-el hanout .
- Tavaliti bucatile de curcan condimentate prin faiana de secara .
- Infierbantati uleiul intr-o tava antiaderenta si prajiti bucatile de carne .
- Legumele se decongeleaza din timp .
- Se scoate carnea de curcan din tigaie si in uleiul ramas se calesc usor legumele s, apoi se toarna 100 ml apa .
- Tigaia se degreseaza dupa prajire si legumele vor primi gustul bun al carnii prajite.
- Serviti bucatelile de curcan calde impreuna cu legume.
- Decorati cu crema de otet balsamic si serviti impreuna cu ardei iute .
- Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cubulete de curcan cu varza de Bruxelles si baby carrots" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|