Cuburi aperitiv cu ardei

Postat de vio_dreams in Aperitive / Garnituri
7 Feb 2013 | 8910 vizualizari
Cuburi aperitiv cu ardei

Ingrediente

  • 4 felii paine integrala de secara
  • 200 gr crema de branza
  • 100 gr telemea
  • 50 gr unt
  • 50 gr smantana
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 plic gelatina

Mod de preparare

Frecam untul moale impreuna cu crema de branza. 

Adaugam telemeaua rasa, smantana si ardeiul tocat marunt si amestecam bine pana se omogenizeaza.Daca este cazul mai adaugam putina sare. 

Preparam gelatina conform indicatiilor de pe ambalaj si o amestecam in compozitie 

Intro tava de cozonac asezam o folie alimentara apoi punem feliile de paine astfel incat sa acopere tot fundul tavii. 

Turnam deasupra compozitia de branza si asezam peste ea feliile de paine ramase. 

Acoperim cu folia alimentara si dam la frigider pentru cel putin 2-3 ore. 

Scoatem aperitivul din folie si taiem cubulete mici . Eu am decorat cu rosii cherry 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuburi aperitiv cu ardei" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv chec cu masline si kaizer afumat

Postat de AlexTeacher

Aperitiv chec cu masline si kaizer afumat

Reteta aceasta nu-i batuta in cuie, pastreaza doar faina si ouale si schimba ingredientele in functie de ce ti-a mai ramas prin frigider. In prima faza, amesteca faina cu praful de...

Citeste continuarea

Placinta cu carne si ghebe

Postat de rocsi_1612

Placinta cu carne si ghebe

Aluatul: Drojdia o frecam cu zaharul, iar apa o punem pe foc sa devina calduta. Intr-un bol punem faina, un praf de sare, drojdia si incepem sa framantam. Turnam apa treptat, iar cand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.02.2013, 08:42
Ce bine arata!
la 07.02.2013, 08:46
cat de bine arata
la 07.02.2013, 08:56
faine
la 07.02.2013, 09:16
Uau, cat de frumos
la 07.02.2013, 09:53
minunate,mai ca sa le fac si eu,pentru mine sunt o bomba,dar la o masa cu oaspeti e perfecta,bravo,ahh si poti mentiona ca este vorba de gelatina in foi nu,puse la inmuiat,mai e lume care poate nu stie,bravo,superba fotografie,parca ai facut-o la fotograf

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking