Cuburi cu nuca de cocos

Postat de rodicamaria in Prajituri
19 Oct 2013 | 4302 vizualizari
Cuburi cu nuca de cocos

Ingrediente

  • 200 g biscuiti(macinati)
  • 100 g unt(topit)
  • 150 g fulgi nuca de cocos
  • 200 g fructe de padure(congelate)
  • 2 linguri zahar
  • 50 g alune (taiate marunt)
  • o cutie lapte condensat

Mod de preparare

Se face blatul din biscuitii macinati si untul topit(se amesteca bine cele 2 ingrediente)si se pune in tava unsa cu unt.Se preseaza bine cu dosul lingurii de supa.

Dasupra se presara nuca de cocos , se niveleaza.Apoi se toarna laptele condensat.

Se da la cuptorul preincalzit pt. 20-25 min , pana se aureste nuca de cocos deasupra.

Se lasa la racit.

Intre timp se face gemul de fructe de padure: fructele inghetate impreuna cu zaharul si o lingura de apa se pun la fiert,intr-o cratita antiaderenta,la foc mic ,amestecand mereu.Se firebe pana cand se incheaga,10-15 min.Se lasa sa se raceasca.Apoi se intinde uniform deasupra prajiturii si se presara cu alune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuburi cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tort de orez cu cocos si fructe

Postat de privatelaura

Tort de orez cu cocos si fructe

Intr-un vas, punem la fiert laptele, cu un praf de sare. Adaugam orezul spalat si amestecam periodic ca sa nu se prinda. Cand este aproape fiert, inchegat, adaugam zaharul si nuca de cocos. Lasam...

Citeste continuarea

Desert cuburi cu miere si nuca de cocos

Postat de cristeena20

Desert cuburi cu miere si nuca de cocos

Blat:  Punem intr-un vas ouale amestecate cu zaharul, laptele, margarina, mierea si punem la foc mic sa se topeasca bine. Lasam sa dea cateva clocote apoi stingem si dam vasul deoparte sa se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.10.2013, 14:52
yummmyyyy
la 19.10.2013, 14:58
la 19.10.2013, 14:59
la 19.10.2013, 15:03
la 19.10.2013, 15:44
bun...

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking