Cuburi de porc picante

Postat de ANCA in Porc
15 Mai 2010 | 4901 vizualizari
Cuburi de porc picante

Ingrediente

  • 500 g muschi de porc
  • 3 cartofi
  • 1-2 vinete
  • 1 morcov
  • o cana masline naturale, rosii
  • 150 ml vin rosu sec
  • chilli sos/pimento/pasta chilli
  • piper mozaic
  • cimbru
  • condimente ptr carne de porc
  • o lingura pasta de rosii
  • usturoi
  • patrunjel

Mod de preparare

Muschiul de porc il taiem cuburi, le asezam intr-o tava mai inalta, adaugam cimbru si condimente pt carne de porc, putin chilli sau pimento, dupa preferinta, rasnim piper mozaic.

Punem vinul peste carne si dam la cuptor cca 30 min, acoperind tava cu capac sau folie de aluminiu.

Adaugam cartofii, morcovul si vinetele cubulete, maslinele si lasam la cuptor pana sunt aproape gata. Spre final, dezlegam pasta de rosii in putina apa, adaugam usturoiul pisat, punem sosul in tava si mai lasam cateva minute la cuptor.

Presaram patrunjel proaspat deasupra si servim cu salata de orice fel sau muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuburi de porc picante" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftele de porc cu cartof si susan

Postat de gurita_ta2005

Chiftele de porc cu cartof si susan

Carnea tocata se pune intr-un castron inalt,se adauga condimentele,ceapa tocata marut si usturoiul pisat. Paine se taie cu un cutit cat mai marunt,la fel si mararul,punem si oul si amestecam...

Citeste continuarea

Tocanita de fasole verde cu dovlecel si kaizer

Postat de merisor67

Tocanita de fasole verde cu dovlecel si kaizer

Punem uleiul in vasul multicookerului si setam programul FRY pentru 25 de minute. Cand se incinde uleiul adaugam kaizerul taiat felii subtiri si il rumenim timp de 10 minute intorcandu-l pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.05.2010, 17:00
Super!
la 15.05.2010, 17:37
Wow, ce bunatate ! E o mancare super carne cu multe legume.
la 15.05.2010, 19:40
multumesc
la 15.05.2010, 21:53

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking