Curcan Delicious Flavours

Postat de Sidy in Curcan
3 Oct 2011 | 5675 vizualizari
Curcan Delicious Flavours

Nu cred ca nu ati patit si voi ceea ce am patit eu... Cum am citit reteta aceasta , cum am vazut-o facuta de mine putin mai altfel.... Multumesc http://deliciousflavours.blogspot.com/ pentru ideea ce mi-ai dat-o ! A iesit ceva moale, aromat si savuros...

Ingrediente

  • 500 g piept curcan
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 200 ml lapte
  • 50 g unt
  • 150 cas oaie
  • 150 g crema Focsani
  • 1 lingurita granule usturoi
  • 3 ardei kapia
  • 150 ml smantana
  • sare
  • piper
  • ierburi de Provence

Mod de preparare

Coacem ardeii , ii lasam 5 minute acoperiti si sarati apoi ii curatam de pielite si seminte.

Granulele de usturoi le punem in lapte impreuna cu ierburile de Provence.

Ouale le batem bine si le asezonam.

Pieptul de curcan il taiem fasii nu prea mici.

Intr-un vas jenna sau o forma de guguluf unsa cu unt asezam feliile de piept date prin faina si prin ou; peste ele asezam felii din ardeii copti apoi radem branza deasupra.

Punem peste si celelalte bucati de piept date prin faina si ou.

Oul ramas, faina ramasa le amestecam cu smantana si apoi cu laptele.

Rasturnam compozitia peste carne si dam la cuptorul incins pentru 30-40 de minute pina se patrunde bine pieptul si se face o crusta aramie deasupra.

Se serveste curcanul cu diferite garnituri.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan Delicious Flavours" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta de lasagna cu carne de curcan, ciuperci si spanac

Postat de oanapl

Reteta de lasagna cu carne de curcan, ciuperci si spanac

Iata cum se prepara reteta de Lasagna cu carne de curcan, ciuperci si spanac Se începe cu sosul alb. Într-un vas se topește untul, se adaugă făina și se amestecă bine...

Citeste continuarea

Pulpa de curcan cu sos rosu- Philips Multicooker

Postat de Oana

Pulpa de curcan cu sos rosu- Philips Multicooker

Pulpa de curcan se cresteaza din loc in loc, se spala si se pune in vasul de la Multicooker. Se mixeaza la robot ardeiul capia cu usturoiul, ceapa si rosiile si se pune amestecul peste carnea de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.10.2011, 09:19
patit patit cum nu
minunata reteta
la 03.10.2011, 09:28
bine mai arata
la 03.10.2011, 09:54
Nu conteaza ce-ai vrut sa iasa......ce-a iesit e foarte bun !
la 03.10.2011, 10:31
Numai cine nu gateste nu pateste asa ceva
de multe ori incep o mancare si termin alta
la 03.10.2011, 10:44
cat de fain a iesit

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking