Ingrediente
- 500 g piept curcan
- 2 oua
- 100 g faina
- 200 ml lapte
- 50 g unt
- 150 cas oaie
- 150 g crema Focsani
- 1 lingurita granule usturoi
- 3 ardei kapia
- 150 ml smantana
- sare
- piper
- ierburi de Provence
Mod de preparare
Coacem ardeii , ii lasam 5 minute acoperiti si sarati apoi ii curatam de pielite si seminte.
Granulele de usturoi le punem in lapte impreuna cu ierburile de Provence.
Ouale le batem bine si le asezonam.
Pieptul de curcan il taiem fasii nu prea mici.
Intr-un vas jenna sau o forma de guguluf unsa cu unt asezam feliile de piept date prin faina si prin ou; peste ele asezam felii din ardeii copti apoi radem branza deasupra.
Punem peste si celelalte bucati de piept date prin faina si ou.
Oul ramas, faina ramasa le amestecam cu smantana si apoi cu laptele.
Rasturnam compozitia peste carne si dam la cuptorul incins pentru 30-40 de minute pina se patrunde bine pieptul si se face o crusta aramie deasupra.
Se serveste curcanul cu diferite garnituri.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan Delicious Flavours" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (22)
|