Curry de peste cu lapte de cocos, rosii cherry si cartofi

Postat de laylalala in Peste
23 Mai 2010 | 5852 vizualizari
Curry de peste cu lapte de cocos, rosii cherry si cartofi

Ingrediente

  • 2 linguri praf de curry
  • 400 ml lapte de cocos
  • 400 ml apa
  • 8 cartofi mici, decojiti si injumatatiti
  • 200 gr rosii cherry
  • 500 gr file de peste alb, taiat cubulete sau lasat intreg
  • 1 lingurita seminte de coriandru
  • 4 lamai, 2 stoarse de zeama si 2 taiate in felii
  • 2 linguri amidon dizolvate in 100 ml apa rece

Mod de preparare

Intr-o cratita, pe foc potrivit, incalzeste laptele de cocos cu praful de curry si apa.Adauga cartofii si lasa-i sa fiarba 15 minute pana cand s-au inmuiat.Adauga rosiile si pestele si lasa-le sa mai fiarba 8-10 minute pana cand pestele s-a facut cat trebuie.
Adauga semintele de coriandru, zeama de la 2 lamai si amidonul dizolvat in apa rece.Lasa preparatul pe foc, sa fiarba, inca 3-5 minute pana cand sosul se va ingrosa.Serveste preparatul cu felii de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Curry de peste cu lapte de cocos, rosii cherry si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (1)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Biban fript cu legume

Postat de Irina

Biban fript cu legume

Am curatat pestele si i-am taiat capul si coada.  Am spalat cateva buchetele de broccoli si am curatat cartoful si ciupercile. Am pus tigaia la incins pe foc. Dupa cateva minute am...

Citeste continuarea

Bruschete cu ton si masline

Postat de rocsi_1612

Bruschete cu ton si masline

Scoatem tonul din conserva, dar scurgem inainte tot uleiul. Cu furculita, il facem bucatele mici. Maslinele le taiem cubulete mici, rosiile uscate le tocam marunt. Le incorporam peste ton. Dam...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 02.02.2011, 09:50
i-mi lasa gura apa

Vezi toate comentariile (1)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking