Ingrediente
- 6 aripioare
- 250 g. cus-cus ( cu bob mare)
- 400 ml. supa de pasare
- rosii decojite, in bulion ( 200g)
- busuioc maruntit
- cascaval felii ( 200 g)
- unt sau ulei de masline pentru uns tava
Mod de preparare
Ungem o tava sau un vas termorezistent cu unt sau ulei de masline. Punem cus-cus-ul in vas ( eu am gasit cus-cus cu bobul foarte mare fabricat in Greica), peste care turnam 400 ml. supa fierbinte de pasare ( putem folosi un cub knorr de pasare).
Bagam vasul la cuptor 15 minute, pentru a se umfla putin cus-cus-ul.
Aripioarele le oparim, le condimentam si le frigem in tava fara ulei. Cand sunt rumene, le asezam in vas, peste cus-cus, apoi le acoperim cu bucati de rosii decojite si presaram busuioc in tot vasul.
Cascavalul il taiem felii pe care le aranjam in vas, acoperind arnea si cus-cus-ul. Dam la cuptor pana se topeste cascavalul si totul capata o culoare aurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu aripioare si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (4)
|