Cuscus cu legume si ciuperci pleurotus

Postat de camelia75 in Mancaruri de post
14 Mai 2013 | 14247 vizualizari
Cuscus cu legume si ciuperci pleurotus

Ingrediente

  • 200 ml apa
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 punga legume China Mix Bonduelle(puteti inlocui cu legume proaspete:morcov,ardei gras rosu taiate rectangular)
  • 1 lingura praf de curry
  • 600 gr ciuperci pleurotus
  • 4 linguri sos de soya picant
  • 1 legatura ceapa verde (6 fire)
  • sare si piper

Mod de preparare

1.Puneti apa la fiert cu o lingurita de sare si curry,apoi cand da in clocot, trageti dupa foc si puneti cuscus-ul.

2.Sarati si piperati ciupercile,apoi puneti-le pe grillul incins uns cu 1 lingura ulei de masline.Dupa ce sunt gata pe o parte, intorceti-le si pe partea cealalta.

3.Intr-o tigaie puneti 3 linguri ulei de masline,iar cand se incinge, puneti ceapa verde taiata.Dupa 2 minute,adaugati legumele congelate,sosul de soya,piperul si lasati timp de timp de 7 minute pe foc.(Amestecati din cand in cand pentru a nu se lipi.

4.Puneti ciupercile taiate fasii si cuscusul si mai lasati inca 3 minute.

5.Gustati si condimentati cu sare si piper, daca mai este necesar.

6.Puteti servi ca garnitura sau ca fel principal de mancare.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuscus cu legume si ciuperci pleurotus" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Salată cu legume și tofu

Postat de panacris

Salată cu legume și tofu

Brocoli, dovleceii, roșiile se spală se curăță, se feliază, se asezonează de sare, piper și ulei de măsline. Legumele se pun la gătit în Friteuza Tefal, sau într-o tigaie...

Citeste continuarea

Sarmalute cu verdeturi

Postat de rhapsody

Sarmalute cu verdeturi

1. Punem o oala cu apa la infierbantat. 2. Spalam loboda, eliminam cotoarele si o punem la oparit in vasul cu apa fierbinte pentru 2-3 minute.  O scoatem apoi in apa rece, iar dupa ce s-a...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.05.2013, 14:22
la 14.05.2013, 14:37
la 14.05.2013, 15:07
la 14.05.2013, 15:11
am sa fac si eu maine reteta ta
la 14.05.2013, 15:22
Delicios arata!

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking