Cus cus cu legume

Postat de Sim0naWorld in Mancaruri de post
18 Apr 2012 | 5741 vizualizari
Cus cus cu legume

Ingrediente

  • 150 g cus-cus
  • 5 fire ceapa verde
  • 1 mocov mic
  • 4 ciuperci marisoare
  • 3 rosii mai micute
  • sare
  • chilli
  • curry
  • nucsoara
  • Ptr salata:
  • 1/2 varza mai micuta
  • 1 morcov marisor
  • sare
  • ulei de masline
  • otet balsamic

Mod de preparare

Cuscus-ul l-am pregatit conform instructiunilor de pe eticheta (la mine 6 minute in apa clocotita + sare).  L-am scurs de apa, apoi l-am condimentat cu curry, chilli, nucsoara si sare.

Ceapa am tocata marunt si am pus-o la calit in putin ulei de masline, amestecand sa nu se arda. Am adaugat morcovul taiat bastonase, apoi ciupercile feliate si le-am lasat sa se caleasca cateva minute. Am adaugat putina apa calda si am lasat pe foc pana a scazut. Rosiile taiate in jumatate le-am pus peste restul legumelor si am lasat sa se caleasca, amestecand usor sa nu se arda.

Peste amestecul de legume am adaugat cuscus-ul, amestecand usor ptr a nu sfarama rosiile.

Am servit cuscus-ul cu o salata de varza si morcov.

O mancarica usoara si gustoasa!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus cus cu legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cuscus cu legume si cremvusti

Postat de oanapl

Cuscus cu legume si cremvusti

Se curăță legumele, după care se spală și se taie cubulețe ardeiul, iar morcovul se dă pe răzătoarea mică. Într-o tigaie încinsă se pun 2 linguri de ulei de măsline și...

Citeste continuarea

Vinete umplute cu ciuperci si cus-cus

Postat de RODIMUR

Vinete umplute cu ciuperci si cus-cus

Se curăță ciupercile de pielițe și de filamente, se spală, se scurg de apă și se feliază. Ceapa și usturoiul se curăță, se spală, se taie mărunt și se călesc ușor, în...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 18.04.2012, 20:35
imi place
la 18.04.2012, 20:37
Arata grozav!
la 18.04.2012, 20:45
Ina
la 18.04.2012, 20:52
bun bun
la 18.04.2012, 20:57
Ruxy, Timea,

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking