Ingrediente
- 150 g cus-cus
- 5 fire ceapa verde
- 1 mocov mic
- 4 ciuperci marisoare
- 3 rosii mai micute
- sare
- chilli
- curry
- nucsoara
- Ptr salata:
- 1/2 varza mai micuta
- 1 morcov marisor
- sare
- ulei de masline
- otet balsamic
Mod de preparare
Cuscus-ul l-am pregatit conform instructiunilor de pe eticheta (la mine 6 minute in apa clocotita + sare). L-am scurs de apa, apoi l-am condimentat cu curry, chilli, nucsoara si sare.
Ceapa am tocata marunt si am pus-o la calit in putin ulei de masline, amestecand sa nu se arda. Am adaugat morcovul taiat bastonase, apoi ciupercile feliate si le-am lasat sa se caleasca cateva minute. Am adaugat putina apa calda si am lasat pe foc pana a scazut. Rosiile taiate in jumatate le-am pus peste restul legumelor si am lasat sa se caleasca, amestecand usor sa nu se arda.
Peste amestecul de legume am adaugat cuscus-ul, amestecand usor ptr a nu sfarama rosiile.
Am servit cuscus-ul cu o salata de varza si morcov.
O mancarica usoara si gustoasa!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cus cus cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (20)
|