Dansul lebedelor

Postat de epurasha2bb in Prajituri
11 Mar 2010 | 6209 vizualizari
Dansul lebedelor

Ingrediente

  • 75 ml ulei, 70 ml apa, 100 g faina, 2 oua, pt.umplutura 1 cutie mica de frisca Hulala, 1 fiola esenta de vanilie, 1 lingurita de nuca de cocos, pt.decor zahar pudra vanilat si sirop de zmeura.

Mod de preparare

Se fierbe apa cu uleiul pana clocoteste si apoi se  adauga faina si se opreste focul, se lasa sa se raceasca putin a poi se adauga ouale pe rand amestecand bine.Apoi incingem cuptorul .Punem cu posul sau cu lingura gogosele de aluat intr-o tava tapetata cu hartie de copt Daca ati pus cu lingura pentru un efect maia mare puteti trasa dungute cu dintii unei furculite.Cu posul sau o punga rupta la un colt formati niste S -uri ce vor constitui gatul lebedei.Coaceti intqi 5 ,inute la foc mare , apoi lasati focul mediu spre mic pana ce se rumenesc gogoselele..

Cand sunt gata si s-au racit putin le taiati pe jumatate si le umpleti cu amestecul de frisca batuta cu vanilie si cocos Pentru aripi fie folositi 2 gogosele mai mici , fie taiati in doua o jumatate de gogoasa.Se pudreaza deasupra cu zahar pudra vanilat printr-o strecuratoare.gatul se infige in frisca sau in crema cu vanilie cu care umpleti gogoselele.Pofta mare!Deasupra umpluturii d efrisca puteti picura putin sirop de zmeura, efectul e ujn gust imbogatit si o mica pata de culoare.Serviti lebedele cu capetele unite ca-ntr-o inimioara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dansul lebedelor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Diamante din foietaj cu branza si fructe

Postat de Corina33

Diamante din foietaj cu branza si fructe

Se amesteca branza cu zaharul si vanilia, daca va place mai dulce puneti mai mult zahar sau indulcitor, sau ce folositi.  Se taie foaia de aluat in patrate aproximativ egale, in functie de...

Citeste continuarea

Desert prajitura pufoasa din albusuri

Postat de momo121

Desert prajitura pufoasa din albusuri

Albusurile le mixam bine impreuna cu sarea, apoi turnam zaharul si zaharul vanilat si continuam sa mixam pana devine o bezea lucioasa, adaugam iaurtul, romul, amestecam, dupa care punem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.03.2010, 20:31
mama, ce imaginatie ai, bravo Roberta!
la 11.03.2010, 20:35
esti talentata
la 11.03.2010, 20:35
din nou, superb
la 11.03.2010, 20:38
la 11.03.2010, 21:55
oda imaginatiei!

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking