"de 3xciocolata"-cu gaby duceag:))))

Postat de gaby_d in Torturi
31 Dec 2009 | 4113 vizualizari
"de 3xciocolata"-cu gaby duceag:))))

sper ca nu vreti si reteta acu', in seara asta :)))) reteta asta nu stiu de fapt cui apartine,am vazut-o in muuulte locuri,dar eu m-am inspirat de pe clubaltfel.asta acu multisor timp.cred ca am facut tortul asta de 10ori si intotdeauna a iesit perfect.

Ingrediente

  • 3-4 oua
  • 2 linguri cacao
  • 4 linguri zahar
  • migdale(eu am pus alune)
  • 4 linguri faina
  • un varf cutit sare
  • 1,5 kg frisca lichida
  • 600gr ciocolata (200 gr ciocolata cu lapte, 200 gr ciocolata amaruie ,200 gr ciocolata alba)
  • 3 plicuri gelatina (eu folosesc de la Dr. Oetker)

Mod de preparare

Daca ti-a placut reteta noastra ""de 3xciocolata"-cu gaby duceag:))))" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta de tort Amandina - Alegerea delicioasa pentru un desert festiv

Postat de Oana

Reteta de tort Amandina - Alegerea delicioasa pentru un desert festiv

Cum se prepara  Reteta de tort Amandina - Alegerea delicioasa pentru un desert festiv Blat : Albusurile le batem spuma cu un praf de sare si zaharul adaugat treptat, apoi turnam in fir...

Citeste continuarea

Desert tort cu crema de portocale si zmeura

Postat de oanapl

Desert tort cu crema de portocale si zmeura

Se mixează untul cu zahărul măcinat până când se obține o cremă pufoasă, se adaugă apoi pe rând ouăle, mixând dupa fiecare. Peste crema de unt se pune cacaoa si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.12.2009, 21:58
Gaby : ciocolata e ingredientu tau secret? pui cioco in orice fel de mancare? ( Ciorba de ciocolata, Sarmale cu ciocolata, Salata cu ciocolata si evident lichior de ciocolata!
la 31.12.2009, 21:59
glumim oricum sti ca esti geniu nu trebuie sa iti mai spun cat mai multe retete in 2010 si LA MULTI ANI! (tuturor bucatarasilor)
la 31.12.2009, 23:40
.Dragos,condimentul meu preferat e foaia de dafin.as pune si in prajituri
la 01.01.2010, 00:50
La multi ani! Un An Nou plin cu realizari! Eu nu vreau reteta ca o stiu!
la 01.01.2010, 10:13
La multi ani Miha!!!stiu ca stii

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking