Degețele de pui în stil american

Postat de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri
6 Ian 2014 | 5986 vizualizari
Degețele de pui în stil american

Ingrediente

  • 1 piept de pui fără piele și os
  • 300 grame făină
  • 1 1/2 linguriță de sare
  • boia iute
  • boia dulce
  • piper
  • ulei pentru prăjit

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fâșii. 

Se amestecă faina cu celelate condimente într-un bol încăpator. Se pun câteva fâșii de piept de pui în bolul cu fâină și se amestecă până sunt acoperite complet. 

Cu ajutorul unei spumiere, se scufundă fâșiile de piept de pui acoperite cu mixul de făină într-un bol cu apă. Se scurge bine și se adaugă înapoi în bolul de făină. Se acoperă din nou cu făină. Urmând acest procedeu se vor obține "fulgii" caracteristici degețelelor de pui în stil american. 

Se procedează la fel cu restul de piept de pui. 

Se prăjesc în baie de ulei până devin aurii. Se scot pe un grilaj din metal și se lasă la scurs. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Degețele de pui în stil american" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Tarta cu leurda, ciuperci si branza

Postat de Sim0naWorld

Tarta cu leurda, ciuperci si branza

Mai intai am pregatit aluatul: am amestecat faina cu margarina la temperatura camerei, oul, sare si apa. Am framantat un aluat sfaramicios, pe care l-am pus intr-o folie si l-am dat la frigider...

Citeste continuarea

Mic dejun in lipie, cu muschiulet fraged de porc

Postat de rocsi_1612

Mic dejun in lipie, cu muschiulet fraged de porc

Mai intai marinam carnea si o dam la frigider fie o ora, fie peste noapte. Spalam bucatile de carne, le stergem cu niste servetele. Intr-un bol amestecam uleiul cu mustarul, apoi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.01.2014, 17:29
Favoritele copiilor si nu numai!
la 06.01.2014, 17:33
delicioase
la 06.01.2014, 17:33
la 06.01.2014, 17:35
Eu din astea nu am facut pana acum
la 06.01.2014, 17:42
suuper! o sa incerc si eu pt terorist

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking