Degetele de pui si spaghete cu sos

Postat de Constelatialeu in Mancaruri cu carne
25 Ian 2015 | 5788 vizualizari
Degetele de pui si spaghete cu sos

Introducerea o introduc cu alta ocazie......

Ingrediente

  • 400 g muschiulet pui ( piept de pui,dar mai nou e muschiulet )
  • 3 oua
  • condimente pentru pui Kotany
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura lapte
  • 200 g spaghete
  • 500 g pasta tomate
  • sare
  • zahar
  • piper
  • busuioc
  • ulei de palmier pentru prajit

Mod de preparare

Mai intai am pregatit sosul pentru spaghete.Intr-o craticioara am pus pasta de tomate,am adaugat zahar,sare si piper dupa gust ( fiecare pune cat crede de cuvinta),am dat in 2 clocote ,apoi am tras craticioara de pe foc si am presarat busuioc uscat.

Ne apucam sa pregatim degetelele.Intr-un castron punem ouale,le batem bine,adaugam 1 lingura de condimente,apoi adaugam fainacernuta si pesmetul,subtiem cu lapte.Bucatelele de muschiulet de pui le tavalim prin faina ,scuturam surplusul si apoi le tavalim prin preparatul de mai sus.Inainte sa ne apucam sa prajim degetelele,punem la fiert o oala cu apa ,adaugam un praf de sare in apa.cand a inceput sa fiarba adaugam spaghetele si le fierbem 8 min.Cat fierb spaghetele ne apucam sa prajim degetelele.Intr-un tuci topim uleiul de palmier,lasam sa se incinga si apoi prajim degetelele.Le scoatem pe un servet care sa absoarba surplusul de ulei.

Scurgem pastele,le asezam pe o farfurie si gata-i mancarea.......fiecare serveste dupa plac,unii cu branza rasa,altii cu maioneza...ca vorba aia ''gusturile nu se discuta''

Daca ti-a placut reteta noastra "Degetele de pui si spaghete cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Varză cu ciolan afumat

Postat de portiadelumina

Varză cu ciolan afumat

Modul de preparare este foarte simplu. Am ales să pun un ardei şi o ceapă la călit, pentru că dă un gust deosebit preparatului, fără a schimba cumva gustul final, fiindcă  nu sunt...

Citeste continuarea

Tochitura cu mamaliga

Postat de licurici_lra

Tochitura cu mamaliga

Se pune apa cu sare pentru mamaliga. Cand fierbe, se adauga malaiul si se amesteca sa nu se formeze cocoloase, apoi se lasa cateva minute pana fierbe. La sfarsit, se adauga branza rasa de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.01.2015, 19:08
ce faine Au gauri degetele alea?
la 25.01.2015, 19:09
Adinuta San,au noduri....sunt degetele de Hobit...
la 25.01.2015, 19:10
vaiii ce bunatate,acuma vin
la 25.01.2015, 19:11
la 25.01.2015, 19:15
Văleuuuuuuuuuuuu!Câte degete are puiul tău!)

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking