Degetele de pui si spaghete cu sos

Postat de Constelatialeu in Mancaruri cu carne
25 Ian 2015 | 5803 vizualizari
Degetele de pui si spaghete cu sos

Introducerea o introduc cu alta ocazie......

Ingrediente

  • 400 g muschiulet pui ( piept de pui,dar mai nou e muschiulet )
  • 3 oua
  • condimente pentru pui Kotany
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura lapte
  • 200 g spaghete
  • 500 g pasta tomate
  • sare
  • zahar
  • piper
  • busuioc
  • ulei de palmier pentru prajit

Mod de preparare

Mai intai am pregatit sosul pentru spaghete.Intr-o craticioara am pus pasta de tomate,am adaugat zahar,sare si piper dupa gust ( fiecare pune cat crede de cuvinta),am dat in 2 clocote ,apoi am tras craticioara de pe foc si am presarat busuioc uscat.

Ne apucam sa pregatim degetelele.Intr-un castron punem ouale,le batem bine,adaugam 1 lingura de condimente,apoi adaugam fainacernuta si pesmetul,subtiem cu lapte.Bucatelele de muschiulet de pui le tavalim prin faina ,scuturam surplusul si apoi le tavalim prin preparatul de mai sus.Inainte sa ne apucam sa prajim degetelele,punem la fiert o oala cu apa ,adaugam un praf de sare in apa.cand a inceput sa fiarba adaugam spaghetele si le fierbem 8 min.Cat fierb spaghetele ne apucam sa prajim degetelele.Intr-un tuci topim uleiul de palmier,lasam sa se incinga si apoi prajim degetelele.Le scoatem pe un servet care sa absoarba surplusul de ulei.

Scurgem pastele,le asezam pe o farfurie si gata-i mancarea.......fiecare serveste dupa plac,unii cu branza rasa,altii cu maioneza...ca vorba aia ''gusturile nu se discuta''

Daca ti-a placut reteta noastra "Degetele de pui si spaghete cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Tajine de ied

Postat de simona72

Tajine de ied

In primul rand carnea se spala, se sterge cu un prosop absorbant de hartie si se taie bucatele. Se pune la incins o tigaie cu 3-4 linguri ulei de masline si prajim carnea pe toate partile. Scoatem...

Citeste continuarea

Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa

Postat de panacris

Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa

Carnea tocată se amestecă energic cu ceapa curățată, tocată mărunt, orezul, oul, un praf de sare iodată,  boia și  piper  proaspăt măcinat . În vasul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.01.2015, 19:08
ce faine Au gauri degetele alea?
la 25.01.2015, 19:09
Adinuta San,au noduri....sunt degetele de Hobit...
la 25.01.2015, 19:10
vaiii ce bunatate,acuma vin
la 25.01.2015, 19:11
la 25.01.2015, 19:15
Văleuuuuuuuuuuuu!Câte degete are puiul tău!)

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking