Ingrediente
- 140 g de faina
- 120 g de zahar
- 60 g de nuca de cocos in pudra
- 100 g de fulgi de ovaz
- 20 g de apa calda
- 1 lingurita zeama de lamaie
- 2 linguri de sirop de zahar (am pus 40g de sirop de arțar)
- ½ lingurita bicarbonat de sodiu
- 125 g de unt
Mod de preparare
Amestecati faina, zaharul, nuca de cocos si fulgii de ovaz.
Topiti untul, cu apa si siropul.
Turnati amestecul racit peste faina, adaugati bicarbonatul stins cu zeama de lamaie.
Amestecati.
Faceti bule din aluat de marimea unei nuci .
Aplatizati-le usor si puneti-le pe o tava acoperita cu foaie de copt sau silicon.
Coaceti 15 minute in cuptorul incins la 180°C.
Biscuitii trebuie sa fie colorati si dorati pe margini.
Puneti-i la racit pe un gril, vor deveni crocanti si se conserva foarte bine intr-o cutie metalica.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti australieni ANZAC" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|