Desert bomboane Clara- raw-vegan

Postat de Constelatialeu in Dulciuri
8 Oct 2017 | 3892 vizualizari
Desert bomboane Clara- raw-vegan

Nu va panicati ca nu mi-am schimbat orientarile, tot carnivora declarata sunt, doar ca imi plac provocarile si nu le pot refuza. Azi este ziua Clarei, e o tipa faina care face lucruri faine, Manifest Live este proiectul ei, un proiect foarte frumos, despre viata, sport, voie buna.......nu ma bag peste preferintele ei in ale alimentatiei atata timp cat nici ea nu-mi freaca ridichea cum ca e bine asa cum se hraneste ea si nu eu, fiecare e liber sa-si aleaga modul de alimentatie, mi se pare mult mai de bun simt respectul reciproc decat teorii peste teorii care sa sustina ca alimentaia X e mai buna decat alimentatia Y si invers, aici depinde de fiecare individ in parte cum isi alege sa-si gestioneze viata si alimentatia in functie de cerintele propriului organism.....Gata cu vorbaraia, ca au iesit niste bomboane bune, gustoase, zic eu...astept si verdictul final....in curand, ca ma duc sa ma manifest live cu zumba si alte provocari.....

Ingrediente

  • cca 600 g curmale cu samburi, fara au ramas 480 g
  • cca 250 g nuca de cocos fulgi
  • 380 g nuca hidratata
  • 100 g stafide sultan
  • 100 g cacao + pentru tavalit bomboanele
  • 200 g banana coapta
  • apa calduta
  • esenta de rom

Mod de preparare

Mai intai punem la hidratat nuca in apa calduta, apoi scoatem samburii de la curmale, adaugam si stafidele, apoi acoperim cu apa calduta si turnam 1 esenta de rom. Lasam la hidratat cca. 30 min. Nuca de cocos am mai rasnit-o putin cu rasnita de cafea, apoi am amestecat-o cu cacao. 

Dupa ce s-au hidratat nuca, curmalele si stafidele, le scoatem din apa, le punem in robot si le mixam bine, apoi adaugam si bananele si mai mixam cca 5 min. Scoatem intr-un castron amestecul si adaugam nuca de cocos si cacao, omogenizam si apoi formam bomboanele, le tavalim prin cacao si apoi le mancam, ca asta-i mersul, le facem si le mancam. Simplu si gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bomboane Clara- raw-vegan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt

Postat de katty

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt

Intr-un castron punem osanza, zaharul pudra, sarea, oul intreg si cele 3 galbenusuri si iaurtul si omogenizam. Incepem sa punem cate putina faina si bicarbonatul pana obtinem un aluat nelipicios...

Citeste continuarea

Biscuiti aromati cu faina integrala

Postat de Ela68

Biscuiti aromati cu faina integrala

1. Margarina la temperatura camerei se amesteca cu zaharul si se mixeaza pana ce acesta se topeste si rezulta o crema spumoasa. Adaugam sarea si oul si batem in continuare cu mixerul pana la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.10.2017, 12:37
Foarte bune!
la 08.10.2017, 12:38
la 08.10.2017, 12:47
Super!
la 08.10.2017, 12:51
Am venit sa imi dai si mie
la 08.10.2017, 13:19

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking