Desert chec de post cu cirese

Postat de deyutzky in Prajituri
26 Mai 2012 | 136565 vizualizari
Desert chec de post cu cirese

A venit timpul sa-mi testez noua forma pentru paine castigata la concursul de pe decorix...dar n-am facut painica, asa ca m-am gandit sa incerc sa fac un chec...a iesit minunat!!! Inspiratia a fost Miha,cu mici modificari, multumesc >:D< ...recomand cu drag reteta...va recomand si forma daca aveti de gand sa o achizitionati :D

Ingrediente

  • 1 pumn de cirese+1 plic zahar vanilat
  • 1 cana de zahar
  • 1/2 cana de ulei
  • 1 cana de apa
  • 2 cani de faina
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingura de cacao

Mod de preparare

Ciresele se spala bine si se curata de samburi, apoi se adauga peste ele un plic de zahar vanilat.

Se pune intr-un bol apa, uleiul, zaharul, zaharul vanilat si faina +praful de copt si se amesteca bine cu telul sau cu mixerul.

Se pun 3 linguri din compozitie deoparte si se amesteca cu lingura de cacao.

Ungem tava de copt cu ulei si o tapetam cu faina, turnam compozitia alba, punem ciresele din loc in loc, adaugam apoi din compozitia cu cacao cate o lingurita din loc in loc si cu o scobitoare facem modele.

Se da la cuptor la foc mediu (180 grade) pentru aprox 40-50 de minute sau pana trece testul cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec de post cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (38)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Tarta cu mere de vara

Postat de timea

Tarta cu mere de vara

Pentru aluat amestecam ingredientele intr-un bol apoi framantam aluatul obtinut pana incorporam toata faina. Tinem aluatul minim 30 de minute la rece. Scoatem din frigider aluatul si il...

Citeste continuarea

Prăjitura cu cremă de brânză şi căpşuni

Postat de diaconta

Prăjitura cu cremă de brânză şi căpşuni

Pentru blat am folosit o reteta de pandişpan foarte simpla dar cu un rezultat garantat. Asta daca se respecta cateva reguli simple,proportia ou-zahar-faina ,adica 30g zahar si 30 g faina...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.05.2012, 15:19
bun chec
la 26.05.2012, 15:40
multumesc timea
la 26.05.2012, 17:57
excelent frumos si bun
la 26.05.2012, 18:10
frumos si delicios!
la 26.05.2012, 18:41
Imi placeeeee!

Vezi toate comentariile (38)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking