Desert clatite cu dulceata

Postat de ralu_ca in Dulciuri
14 Iun 2014 | 41793 vizualizari
Desert clatite cu dulceata

Ingrediente

  • 500 ml apa minerala
  • 500 ml lapte
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 fiola esenta rom
  • putina sare
  • 2 oua
  • faina 8-9 linguri (cat considerati ca amestecul sa fie fluid)
  • dulceata de cirese

Mod de preparare

Intr-un vas se amesteca foarte bine laptele cu apa minerala, ouale, zaharul vanilat, esenta de rom si un praf de sare. Se adauga apoi faina treptat si se amesteca cu telul pana ce compozitia devine ca o smantana mai fluida. Clatitele se coc pe o parte si cealalta in tigaia incinsa si unsa cu putin ulei. Se pune compozitia in tigaie cu ajutorul unui polonic mai mic si se intinde uniform pe toata suprafata prin miscarea tigaii stanga-dreapta. mare atentie sa nu puneti mult aluat, sa nu iasa clatitele prea groase.

Le-am umplut cu dulceata de cirese.

Simplu si bun! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert clatite cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert clatite fragede, cu mere in aluat, umplute cu dulceata

Postat de oanapl

Desert clatite fragede, cu mere in aluat, umplute cu dulceata

Se spală merele, se curăță de coajă și se taie felii și se pun într-un castron. Se adaugă ouăle cu sarea și se mixează cu un blender vertical. Se adaugă zahărul măcinat,...

Citeste continuarea

Desert clatite de post, cu dulceata de merisoare

Postat de mihaelar63

Desert clatite de post, cu dulceata de merisoare

Amestecati ingredientele uscate, faina, sarea, zaharul brun, zaharul vaniliat, turmericul, coaja de lamaie, drojdia si mirodeniile. Acestea se omogenizeaza cu apa minerala si ulei . Aluatul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.06.2014, 19:58
Vreau si eu !
la 14.06.2014, 20:07
bune bune
la 14.06.2014, 20:24
Fugi de-aici! Daca le vad baietii mei ma pun sa le fac si nu am niciun chef ) dar as manca si eu cateva
la 14.06.2014, 20:28
ce frumoase sunt!
la 14.06.2014, 20:31
Eu le-am vazut.Cand vin baietii nostri de la fotbal, le arat si lor.Si noi vrem!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking