Desert cu branza

Postat de Dya in Dulciuri
15 Dec 2013 | 2830 vizualizari
Desert cu branza

Ideea, dupa cum stiti, poate, unii dintre voi, a fost o cu totul alta. Insa, cum nu am respectat nici pasii, nici ingredientele, planul initial s=a pierdut pe parcurs. Motivul pentru care am ales sa postez reteta, desi nu arata deloc grozav, a fost faptul ca in ciuda aspectului, a iesit foarte gustoasa.

Ingrediente

  • o cutie cu Ceva fin cremos - branza cu smantana
  • o cutie cu Ceva fin pufos - branza cu smantana
  • o mana de stafide aurii
  • sucul de la 2 portocale
  • 4 oua mari
  • 3-4 linguri cu zahar
  • optional: dulceata pentru servit
  • un cub de unt pentru uns forma

Mod de preparare

Albusurile le mixam impreuna cu zaharul pana ce obtinem o spuma densa, cremoasa.

Adaugam apoi crema de branza si galbenusurile, sucul de portocala si stafidele. Omogenizam compozitia si o turnam apoi in formele unse cu unt (la temperatura camerei).

Le asezam in cuptor si le coacem pana ce se rumenesc frumos.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de Crostini cu capsuni, un desert delicios in 10 minute

Postat de Bucataras

Reteta de Crostini cu capsuni, un desert delicios in 10 minute

Iata cum se prepara Rețeta de Crostini cu căpșuni, un desert delicios în 10 minute Tăiați pâinea în felii subțiri sau în diagonală, în funcție de...

Citeste continuarea

Desert tort aniversar Unicorn

Postat de momo121

Desert tort aniversar Unicorn

Pentru blatul de vanilie: Separam ouale, albusurile le batem spuma cu putina sare, adaugam jumatate din cantitatea de zahar in 2-3 transe si dam deoparte, iar cealalata jumatate adica 70g le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.12.2013, 18:03
tare bun...si sanatos pe deasupra
la 15.12.2013, 18:04
la 15.12.2013, 18:05
Sanatos da. Mi-am propus, mai ales acum cu Rebeca, sa incerc pe cat posibil sa evit esentele si delikatul din comert. Le-am inlocuit cu arome si condimente naturale, iar diferenta se cunoaste.
la 15.12.2013, 18:06
Gabytza
la 15.12.2013, 18:06
ce deliciu!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking