Budincă de tapioca cu turmeric și căpșuni
Postat de CulinaryRainbow
În primul rând am hidratat perlele de tapioca în apă, timp de aproximativ o oră, apoi le-am spălat sub un jet de apă rece. Am pus laptele de...
Citeste continuareaReteta pentru picnic Acest desert atat de simplu de facut este foarte delicios. Aroma de portocale se potriveste atat de bine cu cea de scortisoara si cu gemul de caise. Recomand cu drag aceasta reteta pentru dimineti fericite, pentru picnic sau pentru zile in care poftesti sa mananci ceva dulce.
Ingrediente
Mod de prepararePentru inceput, trebuie sa taiem coaja feliilor de paine. La final, vom obtine un patrat. Cu ajutorul unui sucitor, intindem patratele de paine. Ungem fiecare felie cu gem de caise, iar apoi, le rulam. Intr-un bol, punem oul, laptele si esenta de vanilie. Amestecam cu un tel pana la omogenizare. Intr-o tigaie incapatoare, punem untul sa se topeasca. Inmuiem friganelele in amestecul de lapte, oua si esenta de portocale. Adaugam friganelele si le prajim in untul incins, pana se rumenesc frumos. Amestecam zaharul cu 3 linguri de scortisoara. Scoatem friganelele si le tavalim prin amestecul de scortisoara. Daca ti-a placut reteta noastra "Desert friganele dulci cu aroma de portocale si gem de caise" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|
Postat de CulinaryRainbow
În primul rând am hidratat perlele de tapioca în apă, timp de aproximativ o oră, apoi le-am spălat sub un jet de apă rece. Am pus laptele de...
Citeste continuareaPostat de Valclaudia
Am zdrobit drojdia intr-un castron incapator, am adaugat sarea si zaharul, ouale, untul la temperatura camerei si coaja rasa de lamaie. Am amestecat aceste ingrediete, apoi am adaugat laptele...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|