Desert fursecuri cu unt de arahide si glazura de ciocolata

Postat de cristina1985 in Dulciuri
27 Oct 2019 | 2487 vizualizari
Desert fursecuri cu unt de arahide si glazura de ciocolata

Ingrediente

  • 120 g unt de arahide, fin
  • 100 g unt
  • 100 g zahar brun
  • 1 pliculet zahar vanilinat
  • 1 ou
  • 190-200 g faina
  • 2 lg-te praf de copt
  • Glazura:
  • 100 g ciocolata cu lapte (de calitate)

Mod de preparare

Untul la temperatura camerei se amesteca cu cele doua tipuri de zahar si untul de arahide, fin. Se adauga oul, apoi praful de copt si faina, treptat, pana rezulta un aluat usor de modelat, nelipicios. Se fac bilute din el care se asaza in tava (tapetata cu hartie de copt). Se introduc in cuptorul preincalzit, timp de 15-20 minute, la  foc mic. Cand sunt gata, se lasa la racit.

Glazura: ciocolata se topeste pe baie de aburi, apoi se ung fursecurile cu ajutorul unei lingurite.

Mi-au iesit 28 de bucati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu unt de arahide si glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Negresa cu mascarpone si ciocolata

Postat de Moni_alex

Negresa cu mascarpone si ciocolata

Pentru blat: Topim 250 g unt si 100 g ciocolata intr-un vas pe baie de aburi apoi punem compozitia in vasul de la mixer.Se amesteca cu zaharul si cacaua, mixam bine pana se dizolva zaharul...

Citeste continuarea

Cornuri pufoase cu branza

Postat de ianculubita

Cornuri pufoase cu branza

Se freaca drojdia cu putin zahar si putin lapte caldut si se lasa la dospit;dupa 5min cand si-a dublat volumul,se rastoarna in vasul cu faina cernuta,se adauga ouale batute cu sare,zahar si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.10.2019, 13:41
la 27.10.2019, 14:26
bune
la 27.10.2019, 14:33
Ce gust bun trebuie să aibă...!
la 27.10.2019, 17:41
Sunt delicioase!
la 27.10.2019, 20:13
Bune!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking