Desert negresa cu ciocolata si migdale (Brownies)

Postat de licurici_lra in Prajituri
22 Mai 2020 | 1856 vizualizari
Desert negresa cu ciocolata si migdale (Brownies)

"Aluaturi de casa"

Ingrediente

  • 250 g ciocolata;
  • 180 g unt;
  • 200 g faina;
  • 2 linguri cacao;
  • 150 g zahar;
  • 100 g migdale;
  • 3 oua;
  • esenta de vanilie;
  • 1 lingurita praf de copt;
  • un praf de sare;

Mod de preparare

  1. Ciocolata si untul, taiate cubulete, se topesc impreuna.
  2. Intr-un bol, se amesteca ingredientele uscate: faina cernuta, zaharul, cacaua, migdalele macinate si praful de copt.
  3. Ouale se mixeaza cu un praf de sare, pana se formeaza o spuma, apoi se adauga esenta de vanilie si ciocolata topita.
  4. Compozitia de oua si ciocolata se pune peste ingredientele uscate si se amesteca bine.
  5. Se intinde compozitia intr-o tava cu hartie de copt si se baga in cuptorul preincalzit.
  6. Se lasa 20-25min, la 180 grade.
  7. Cand este gata, se lasa la racit cu usa cuptorului deschisa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa cu ciocolata si migdale (Brownies)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cheesecake cu lavanda si pepene confiat

Postat de simona72

Cheesecake cu lavanda si pepene confiat

Pentru crusta: biscuitii se rup cu mana si se pun in vasul robotului de bucatarie. Puteti sa folositi doar biscuiti simpli, biscuiti populari, biscuiti digestivi, ce aveti si ce va place. Se...

Citeste continuarea

Pasca fara aluat

Postat de Lia1

Pasca fara aluat

1. Cu cateva ore inainte de preparare, sau de seara pentru dimineata, scoti untul din frigider ca sa se inmoaie la temperatura camerei. 2. Pregatesti o tava rotunda cu diametrul de 26-28 cm si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.05.2020, 09:10
la 22.05.2020, 09:15
Faină...!
la 22.05.2020, 10:40
la 22.05.2020, 10:42
Buna si frumoasa
la 22.05.2020, 10:56
Place

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking