Desert prajitura amandina
Postat de Criss in Prajituri 13 Noi 2012 | 91274 vizualizari
Amandine adevarate, cu glazura din fondant. Mi-a fost teama de fondant, dar mi-a iesit din prima si acum nu mai am nicio emotie. Intra-devar fondantul e cel care da aspectul si gustul amandinelor adevarate. Singura problema e ca am facut prea putin, trebuia sa fac o cantitate mai mare, dubla chiar, pentru a putea glasa bine de tot amandinele. Data viitoare ...
Inapoi la reteta
|
Comentarii (57)
la 14.11.2012, 04:36
Multumesc dragele mele.
la 14.11.2012, 04:37
Teo, nu trebuie sa te temi de fondant. Daca mie mi-a reusit, in mod sigur iti va reusi si tie.
la 14.11.2012, 14:50
bune
la 14.11.2012, 18:48
Cat de frumoase sunt!! Am salvat reteta, neaparat trebuie sa incerc si eu!! Si app. de gramajul ciocolatei.. aceeasi plasa am luat-o si eu.. s-au jmecherit astia, nu mai maresc preturile, micsoreaza gramazul
la 15.11.2012, 10:13
Multumesc Elena, Simona.
Simona, banuiesc ca din cauza gramajului nu mi-a iesit nici crema suficient de neagra.
la 19.11.2012, 12:12
ce bunatate
la 12.11.2013, 17:42
delicioase
la 13.11.2013, 14:16
Multumesc.
la 22.12.2013, 01:51
sunt singurele amandine originale!!!!foarte frumoase,felicitari!!!!!!
la 22.12.2013, 08:01
Am salvat si eu reteta.
COMENTEAZA