Desert prajitura amandina
Postat de Criss in Prajituri 13 Noi 2012 | 91426 vizualizari
Amandine adevarate, cu glazura din fondant. Mi-a fost teama de fondant, dar mi-a iesit din prima si acum nu mai am nicio emotie. Intra-devar fondantul e cel care da aspectul si gustul amandinelor adevarate. Singura problema e ca am facut prea putin, trebuia sa fac o cantitate mai mare, dubla chiar, pentru a putea glasa bine de tot amandinele. Data viitoare ...
Inapoi la reteta
|
Comentarii (57)
la 13.11.2012, 10:08
iar o sa ma bantuie poza asta
la 13.11.2012, 10:10
Pai nu te lasa prea mult timp bantuita. Pune-te pe treaba. Ai si ajutoare.
la 13.11.2012, 10:10
ce frumoase le-ai facut,esti cofetareasa,tare bune cred ca sunt,sunt prima la servit...
la 13.11.2012, 10:12
Multumesc Alba.
Nu sunt cofetareasa, doar incerc si eu sa ma perfectionez si mai ales incerc sa fac si niste poze mai frumoase ca acolo am eu probleme.
la 13.11.2012, 10:12
si eu as lua una ca tare bine arata
la 13.11.2012, 10:14
Arata minunat!
la 13.11.2012, 10:16
Multumesc dragelor.
la 13.11.2012, 10:22
ce-mi place mie ca tu faci poze la toate
ador pozele alea!!!! abia alea-ti fac o pofta teribila, nu cate o patratica, cate un cubulet )
la 13.11.2012, 10:24
Bune bune
la 13.11.2012, 10:33
ai facut poze frumoase oricum,am vazut si alte retete de ale tale,frumoase si bune,tu zici ca trebuie sa mai lucrezi la poze,putina lumina trebuie in rest totul e bine,te perfectionezi bine,te pup,si in plus amandinele astea sunt senzationale,poti fi mandra
la 13.11.2012, 10:35
Gaby, asa m-am obisnuit sa fac poze la toate. Si mie imi place cum stau asa toate ca soldatii in careu.
la 13.11.2012, 10:35
Merco Motan.
la 13.11.2012, 10:36
Alba. tocmai lumina e problema, singurul loc unde am lumina buna e ...aragazul si pozele astea sunt facute pe aragaz.
la 13.11.2012, 10:36
ahh si am pus retea la favorite,cand am ingredientele si timp o s-o fac si eu
la 13.11.2012, 10:38
Si ele frumoase, si tu frumoasa! Place si avatarul nou
COMENTEAZA