Desert prajitura amandina
Postat de Criss in Prajituri 13 Noi 2012 | 91426 vizualizari
Amandine adevarate, cu glazura din fondant. Mi-a fost teama de fondant, dar mi-a iesit din prima si acum nu mai am nicio emotie. Intra-devar fondantul e cel care da aspectul si gustul amandinelor adevarate. Singura problema e ca am facut prea putin, trebuia sa fac o cantitate mai mare, dubla chiar, pentru a putea glasa bine de tot amandinele. Data viitoare ...
Inapoi la reteta
|
Comentarii (57)
la 13.11.2012, 13:58
Arata demential....
la 13.11.2012, 14:11
vreau si eu,macar doua
la 13.11.2012, 14:42
si euuu:
la 13.11.2012, 16:32
ce sa mai zic...arata senzational!!!!parca le si simt gustul....super buna
la 13.11.2012, 16:57
Urmatoarea pe lista sa o prepar, multumesc pentru reteta. Arata tare bine si imi lasa gura apa!!!
la 13.11.2012, 17:16
Eu nu ma mai joccc.....vreau si eu. .o pun la favorite...poate/mi fac singura!!
la 13.11.2012, 17:22
super arata am sa fac si eu***
la 13.11.2012, 18:20
ce bine arata
la 13.11.2012, 19:29
Multumesc dragele mele. Ma bucur ca va plac.
la 13.11.2012, 20:27
ador prajitura asta.... am salvat reteta pentru ca imi place ca ai pus fondant...
la 13.11.2012, 21:00
sunt superrrrr amandinele
la 13.11.2012, 21:01
ce mult imi place
la 13.11.2012, 21:09
arata supr imi aduce aminte vremurile cand mergeam la cofetarie pe malul dunarii
la 13.11.2012, 21:55
arata de revista
la 13.11.2012, 22:22
reusita! si eu am teama de fondant!
COMENTEAZA