Desert prajitura amandina
Postat de Criss in Prajituri 13 Noi 2012 | 91430 vizualizari
Amandine adevarate, cu glazura din fondant. Mi-a fost teama de fondant, dar mi-a iesit din prima si acum nu mai am nicio emotie. Intra-devar fondantul e cel care da aspectul si gustul amandinelor adevarate. Singura problema e ca am facut prea putin, trebuia sa fac o cantitate mai mare, dubla chiar, pentru a putea glasa bine de tot amandinele. Data viitoare ...
Inapoi la reteta
|
Comentarii (57)
la 13.11.2012, 10:41
wow! si eu o trec la favorite
la 13.11.2012, 10:43
Multumesc Corina. Am incercat sa schimb poza dar la mine se vede tot cea veche.
la 13.11.2012, 10:44
Geanina, n-o sa regreti.
la 13.11.2012, 11:00
super bune
trebuie incercate neaparqat, asa ca trec la favorite
la 13.11.2012, 11:15
am sa incerc mai ales ca am vz ca,crema e cu frisca!!! eu urasc cum se gaseau unele amandine cu crema de unt...mi se parea prea gretos atita unt...sper sa imi iasa la fel de bune si mie
la 13.11.2012, 11:23
Macar una sa mai fie pentru mine ca arata senzational
la 13.11.2012, 11:27
Nu e ca amandina aceea pe care o stiu eu, dar ce mai conteaza cand arata atat de bine si are atata ciocolata?!
la 13.11.2012, 11:35
Miha, cum e amandina pe care o stii tu? Eu o stiu pe cea din cofetarie, care e aproximativ la fel cu a mea, atat doar ca are crema cu unt si nu are dungile albe.
la 13.11.2012, 11:35
Rocsi, pastrez una pentru tine.
la 13.11.2012, 11:36
Caroline, eu nu fac prajituri cu crema de unt, daca intri pe blogul meu, ai sa vezi ca n-am nicio prajitura cu crema de unt, tocmai pentru ca sotul meu le considera gretoase.
la 13.11.2012, 11:37
A, ba da, am crema cu unt la prajitura cu blat de cocos si mai am unt la crema de la Albinita.
la 13.11.2012, 12:09
sunt preferatele mele; mmmm
la 13.11.2012, 12:41
Arata fantastic! Salivez incontrolabil de cand le-am vazut
la 13.11.2012, 13:38
super arata! M-ar bate gandul sa incerc si eu fondantul
Felicitari!
COMENTEAZA