Desert prajitura cu branza de vaci si visine a la Oana - 850

Postat de MotanLaOale in Prajituri
25 Sep 2019 | 3311 vizualizari
Desert prajitura cu branza de vaci si visine a la Oana - 850

Rapida, usor de facut si foarte gustoasa.

Ingrediente

  • COMPOZITIA 1:
  • 8 linguri zahar
  • 8 linguri lapte
  • 8 linguri faina
  • 6 linguri ulei
  • 1 ou
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • COMPOZITIA 2:
  • 500 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 5-6 linguri zahar
  • 50 g stafide
  • 500 g visine congelate

Mod de preparare

Visinile se pun la decongelat intr-o strecuratoare.

Intr-un castron se amesteca cu mixerul ingredientele pentru prima compozitie.

In alt castron se amesteca ingredientele pentru a doua compozitie.

Se tapeteaza o tava cu hartie de copt. (22 x 32 cm)

Se toarna prima compozitie in tava.

Deasupra se toarna a doua compozitie si se niveleaza.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 30-35 minute pana prinde culoare.

Se lasa la racit.

Se presara cu zahar pudra si se portioneaza.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu branza de vaci si visine a la Oana - 850" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salam de biscuiţi, reţetă adaptata

Postat de MotanLaOale

Salam de biscuiţi, reţetă adaptata

Salam de biscuiţi, reţetă adaptata Se fierbe laptele cu zaharul si cacaua, 3-4 minute. Se opreste focul si se pune untul, zaharul vanilat si esenta de rom. Se amesteca pana la...

Citeste continuarea

Desert prajitura Carmen

Postat de Constelatialeu

Desert prajitura Carmen

Blat: Cele 7 albusuri cu un praf de sare le-am mixat bine, apoi am adaugat 150 g zahar si am mixat pana am obtinut o bezea tare. Cele 4 oua impreuna cu 2 linguri de zahar si 2 linguri de lapte...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.09.2019, 10:59
la 25.09.2019, 10:59
Bravo, Motanel ! eu astept reteta cu nr.969
la 25.09.2019, 11:45
la 25.09.2019, 11:52
Cleme )
la 25.09.2019, 11:54
Adauga comentariu...

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking