Desert prajitura cu branza de vaci si visine a la Oana - 850

Postat de MotanLaOale in Prajituri
25 Sep 2019 | 3310 vizualizari
Desert prajitura cu branza de vaci si visine a la Oana - 850

Rapida, usor de facut si foarte gustoasa.

Ingrediente

  • COMPOZITIA 1:
  • 8 linguri zahar
  • 8 linguri lapte
  • 8 linguri faina
  • 6 linguri ulei
  • 1 ou
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • COMPOZITIA 2:
  • 500 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 5-6 linguri zahar
  • 50 g stafide
  • 500 g visine congelate

Mod de preparare

Visinile se pun la decongelat intr-o strecuratoare.

Intr-un castron se amesteca cu mixerul ingredientele pentru prima compozitie.

In alt castron se amesteca ingredientele pentru a doua compozitie.

Se tapeteaza o tava cu hartie de copt. (22 x 32 cm)

Se toarna prima compozitie in tava.

Deasupra se toarna a doua compozitie si se niveleaza.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 30-35 minute pana prinde culoare.

Se lasa la racit.

Se presara cu zahar pudra si se portioneaza.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu branza de vaci si visine a la Oana - 850" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Trandafiri cu branza dulce si cirese

Postat de papabundetot

Trandafiri cu branza dulce si cirese

Am decongelat aluatul dar nu chiar de tot,doar cat sa fie usor de manevrat, dar sa nu fie foarte moale. Intr-un castron am pus branza, ouale, zaharul, nucosara, vanilia, coaja de lamaie si am...

Citeste continuarea

Prajitura cu foi de napolitane

Postat de privatelaura

Prajitura cu foi de napolitane

Punem la fiert intr-un vas, zaharul, cacaoa si 200 ml lapte dulce. Amestecam cat sa se topeasca zaharul, apoi luam de pe foc si adaugam untul. Amestecam din nou sa se topeasca untul. Adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.09.2019, 10:59
la 25.09.2019, 10:59
Bravo, Motanel ! eu astept reteta cu nr.969
la 25.09.2019, 11:45
la 25.09.2019, 11:52
Cleme )
la 25.09.2019, 11:54
Adauga comentariu...

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking