Desert prajitura cu branza, piersici si fructe de padure

Postat de oanapl in Prajituri
4 Aug 2017 | 3272 vizualizari
Desert prajitura cu branza, piersici si fructe de padure

Văzusem o prăjitură apetisantă la Madi si pentru că aveam urdă și fructe de pădure m-am gândit să o pregătesc. Am modificat cantitățile dar ideea în sine a rămas aceeași. Aveai dreptate Madi, e delicioasă! Mulțumesc pentru idee! :x

Ingrediente

  • 6 ouă mici
  • 350 g urdă
  • 100g zahăr
  • 1/2 pliculeţ praf de copt
  • 10 linguri cu făină
  • 2 linguri cu ulei
  • esenţă de rom
  • 50g mure congelată
  • 50g afine congelate
  • 50g cătină congelată
  • 50g coacăze congelate
  • 1 piersică

Mod de preparare

Bați albuşurile spumă tare cu un praf de sare şi cu zahărul măcinat. Adaugi gălbenuşurile, uleiul, apoi urda mărunțită, făina cernută cu praful de copt şi esenţa de rom. Omogenizezi compoziţia, apoi încorporezi fructele congelate și piersica tăiată cubulețe.
Torni compoziţia într-o tavă 20/30 cm tapetată cu hârtie de copt .
Coci prăjitura la 170 de grade C, până când se rumenește uşor, cca 30-35 de minute. Oprești focul şi o lași la răcit cu uşa întredeschisă.
O tai cubulețe și o servești. Se poate pudra cu zahăr măcinat.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu branza, piersici si fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Desert prajitura cu urda si visine

Postat de oanapl

Desert prajitura cu urda si visine

Se pornește cuptorul la 180 grade C și se pregătește o tavă pentru copt. Se tapetează tava cu hârtie de copt. Tava folosită de mine are dimensiunea de 28×19 cm. Într-un...

Citeste continuarea

Moelleux au chocolat

Postat de Irina

Moelleux au chocolat

Am preincalzit cuptorul la 210 grade. Pentru inceput am amestecat untul moale cu zaharul, dupa care am adaugat ouale, pe rand. Ciocolata am topit-o pe abur si am mixat-o impreuna cu restul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.08.2017, 19:28
Delicioasă!
la 04.08.2017, 20:20
la 04.08.2017, 20:40
Bune fructele astea de padure
la 04.08.2017, 21:40
Așa este Rodica!
Te pup Diana!
Ai dreptate Cleme!
la 04.08.2017, 21:48
Are de toate, pe gustul meu!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking