Desert prajitura cu branza, piersici si fructe de padure

Postat de oanapl in Prajituri
4 Aug 2017 | 3290 vizualizari
Desert prajitura cu branza, piersici si fructe de padure

Văzusem o prăjitură apetisantă la Madi si pentru că aveam urdă și fructe de pădure m-am gândit să o pregătesc. Am modificat cantitățile dar ideea în sine a rămas aceeași. Aveai dreptate Madi, e delicioasă! Mulțumesc pentru idee! :x

Ingrediente

  • 6 ouă mici
  • 350 g urdă
  • 100g zahăr
  • 1/2 pliculeţ praf de copt
  • 10 linguri cu făină
  • 2 linguri cu ulei
  • esenţă de rom
  • 50g mure congelată
  • 50g afine congelate
  • 50g cătină congelată
  • 50g coacăze congelate
  • 1 piersică

Mod de preparare

Bați albuşurile spumă tare cu un praf de sare şi cu zahărul măcinat. Adaugi gălbenuşurile, uleiul, apoi urda mărunțită, făina cernută cu praful de copt şi esenţa de rom. Omogenizezi compoziţia, apoi încorporezi fructele congelate și piersica tăiată cubulețe.
Torni compoziţia într-o tavă 20/30 cm tapetată cu hârtie de copt .
Coci prăjitura la 170 de grade C, până când se rumenește uşor, cca 30-35 de minute. Oprești focul şi o lași la răcit cu uşa întredeschisă.
O tai cubulețe și o servești. Se poate pudra cu zahăr măcinat.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu branza, piersici si fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura cu iaurt si capsuni

Postat de Bucataras

Prajitura cu iaurt si capsuni

Gelatina si toarna peste 100 ml. apa rece si se lasa timp de 10 minute la inmuiat.Apoi se pune la incalzit pe baie de apa amestecand incet pana la dizolvarea totala. Frisca lichida se bate cu...

Citeste continuarea

Prajitura cu foi caramel, crema de lapte si dulceata de caise

Postat de andaoana

Prajitura cu foi caramel, crema de lapte si dulceata de caise

Punem zaharul,pe foc mic pentru al caramelize. Atentie mare sa nu se arda pentru ca va fi amar. Cand are culoare frumoasa si s-a topit tot adaugam apa , aici sa fiti foarte atenti sa nu va ardeti...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.08.2017, 19:28
Delicioasă!
la 04.08.2017, 20:20
la 04.08.2017, 20:40
Bune fructele astea de padure
la 04.08.2017, 21:40
Așa este Rodica!
Te pup Diana!
Ai dreptate Cleme!
la 04.08.2017, 21:48
Are de toate, pe gustul meu!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking