Ingrediente
- 50 g de unt
- 130 g de ciocolata neagra
- 1 lingura de faina
- 3 oua
- 100 g de zahar
- 20 bucatele de ciocolata neagra sau cu lapte
Mod de preparare
Topiti ciocolata la bain-marie, apoi adaugati untul taiat bucatele. Amestecati bine si lasati sa raceasca.
Frecati ouale cu zaharul, apoi incorporati faina.
Adaugati ciocolata topita.
Amestecati bine.
Incalziti cuptorul la 180°C.
Ungeti formele si puneti 1/3 din compozitie (o lingura plina in fiecare forma).
In fiecare forma puneti 2 bucatele de ciocolata si acoperiti cu restul compozitiei.
Dati la cuptor timp de 12-13 minute, ciocolata din interior trebuie sa ramana lichida.
Serviti caldute cu crema engleza sau cu inghetata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura 'mi-cuit' cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|