Desert racoros cu capsune - Strawberry Margarita Dessert

Postat de mirela0911 in Prajituri
12 Iun 2011 | 4592 vizualizari
Desert racoros cu capsune - Strawberry Margarita Dessert

Foaaaaarte bun!!!

Ingrediente

  • 2 cup biscuiti zdrobiti
  • 100 g unt topit
  • 250 g branza de vaci
  • 300g lapte condensat dulce
  • 1 cup piure de capsune
  • cateva capsune intregi
  • 1/2 cup suc lime
  • 250g frisca

Mod de preparare

Biscuitii zdrobiti se amesteca cu untul topit si se pun intr-o tava de 23x33cm. Se apasa amestecul bine pe fundul tavii si se da la rece.

Se mixeaza branza cu laptele condensat. Se adauga piureul de capsune si sucul de lime si se mixeaza mai departe. Capsunele intregi se spala si se curata si se taie in feliute mai mici. Se adauga peste crema de branza si se amesteca.

Frisca se bate dupa care se amesteca usor cu cealata compozitie. Se toarna peste crusta si se da la congelator pt 6 ore. 

Inainte de a fi servit se lasa la temperatura camerei pt cca 15 minute.

Delicios si racoros!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert racoros cu capsune - Strawberry Margarita Dessert" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (62)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert cheesecake cu ciocolata si zmeura

Postat de oanapl

Desert cheesecake cu ciocolata si zmeura

Blat: Măruntești biscuiții într-un robot / blender, adaugi untul topit și amesteci puțin până se încorporează bine. Pui o formă cu pereți detașabili sau un inel...

Citeste continuarea

Desert strudel cu visine si zmeura

Postat de rocsi_1612

Desert strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea  umpluturii , ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura o spalati usor si o lasati putin la scurs intr-o sita....

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.06.2011, 20:14
Delicios
la 12.06.2011, 20:17
Super arata!
la 12.06.2011, 20:19
yammy!
la 12.06.2011, 20:21
bunnnnnn
la 12.06.2011, 20:23
place direct la fav

Vezi toate comentariile (62)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking