Desert racoros cu capsune - Strawberry Margarita Dessert

Postat de mirela0911 in Prajituri
12 Iun 2011 | 4601 vizualizari
Desert racoros cu capsune - Strawberry Margarita Dessert

Foaaaaarte bun!!!

Ingrediente

  • 2 cup biscuiti zdrobiti
  • 100 g unt topit
  • 250 g branza de vaci
  • 300g lapte condensat dulce
  • 1 cup piure de capsune
  • cateva capsune intregi
  • 1/2 cup suc lime
  • 250g frisca

Mod de preparare

Biscuitii zdrobiti se amesteca cu untul topit si se pun intr-o tava de 23x33cm. Se apasa amestecul bine pe fundul tavii si se da la rece.

Se mixeaza branza cu laptele condensat. Se adauga piureul de capsune si sucul de lime si se mixeaza mai departe. Capsunele intregi se spala si se curata si se taie in feliute mai mici. Se adauga peste crema de branza si se amesteca.

Frisca se bate dupa care se amesteca usor cu cealata compozitie. Se toarna peste crusta si se da la congelator pt 6 ore. 

Inainte de a fi servit se lasa la temperatura camerei pt cca 15 minute.

Delicios si racoros!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert racoros cu capsune - Strawberry Margarita Dessert" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (62)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Desert ciocolata de casa cu mure si caju

Postat de oanapl

Desert ciocolata de casa cu mure si caju

Prăjești caju-ul în cuptorul încins, pentru 5-10 minute.  Incepi cu stratul de cacao. Pui apa cu zahărul pe foc. În momentul în care începe să fiarbă (la...

Citeste continuarea

Desert prajitura Martisor

Postat de mirela0911

Desert prajitura Martisor

Foi: Intr-un vas se pun faina, sarea, zaharul Green, ouale batute, untura si bicarbonatul de amoniu stins in lapte fierbinte. Se framanta un aluat potrivit si nelipicios. Se imparte in 4 bucati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.06.2011, 20:14
Delicios
la 12.06.2011, 20:17
Super arata!
la 12.06.2011, 20:19
yammy!
la 12.06.2011, 20:21
bunnnnnn
la 12.06.2011, 20:23
place direct la fav

Vezi toate comentariile (62)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking